|
|||||||||||
|
|
#3121 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
nekad davno je bilo 4M kad nije bilo HDkanala, sad vec duze se konfigurira na 6M |
|
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
vidi se onaj maxtv vodic ali nema slike. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3123 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Čak nekad i sam ga prepozna. Moj STB je star 9 godina https://i.imgur.com/1dPkAuV.jpeg STB se zna smrznut na ISP routerima(slika i zvuk se smrznu) ali to samo exposea koliko su loši ISP routeri dok kod mene se STB od MaxTVa na mojoj router opremi brže mjenja programe ali se pojavljuju problemi tipa da se sat zblesavi pa EPG poludi(tipa kada je 17:00 sati STB u EPGu pokazuje 13:30 ili slično) ili primjera neće da mjenja programe što god da stisnem na daljinskom pa u tim slučajevima treba HardReboot. Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 19.01.2026. u 22:07. |
|
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
A tek problemi kad brišu ili dodaju nove kanale pa se cijela lista zblesira! Kakve muke sa tim MAXtvom. 🙄 Sad sam na EONu. Nikakvih problema, jedini "problem" je to kašnjenje od 20tak sekundi... Šteta da ne nude klasični IPTV STB. |
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Premium
|
Pa Telemach ima klasični IPTV STB nebi zavraga imali oni VLAN ID podignut baš za to. Znam da mi je netko na forumu pričao da je dobio klasični STB. E sad kako se dolazi do njega nebih znao. |
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Premium
|
Da dobro si čuo klasični IPTV STB koji ima svoj VLAN ID. Nemogu se sjetiti ali znam da mi je netko ovdje na forumu rekao da je dobio klasični IPTV STB na Telemachu kao što je MaxTV STB. To što su ti dali to je jedan od AndroidBoxeva koji inače prodaju. I ponovit ću se kao papagaj "Neznam na koji način se može doći do njega". Vrlo moguće da pretplatnik je pravna osoba(kafić,restoran i slično) jer takvima je i A1 znao stavljati na xDSLu Fritz 7530AX dok obični korisnici su dobivali Innboxe,Huaweije,Ubeeove,Tehnicolore,itd... Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 19.01.2026. u 22:09. |
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Možda imaju oni što su bili na Optimi? |
|