|
|||||||||||
|
|
#31381 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nadam se da sređuju i asfalt u onom kruznom toku na okretistu. Tam uvijek bottom-outam ovjes na rupi prije iskljucivanja za most. ![]() Jel itko zna sto je rađeno u Primorskoj? Tam su prokopali ulicu i napravili rupu epskih razmjera. Nadam se da ce sredit i mini zeleni val na Dezelicevoj, to je koma otkad su ga prokopali. Tam sam isto ostavio pokoji amortizer. ![]() |
|
|
|
|
|
#31382 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Starom se cx-3 svidio jer je - malen i visoko se sjedi Gleda dizel, mislim da samo 1.6 ide u cx-3Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31383 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Po najavama su ti radovi gotovi u ponedjeljak rano ujutro. Kaj se tice semafora isto su ih zeznuki i prema buzinu u oba smjera, na jednom ti se upali zeleno i tik pred drugim se taman pali crveno i onda il ides 90-100 (ogranicenje 70) da uhvatis ili se vozis penzionerski pa ovi iza tebe pizde. Al ocito je velik problem roĐama poslozit semafore u gradu. |
|
|
|
|
|
#31384 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
švabe će protjerati starije dizelaše i svaki vlasnik tamo dobije masnu premiju ako ga se riješi..drugim riječima našu će zemlju preplaviti jeftini stariji dizelaši...baš slatko. |
|
|
|
|
|
#31385 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima bit da ce hrvati pomrijeti od smrada starih dizela. ![]() On topic: Ima li tko iskustva sa 50cc skuterima. Naime uzimam jedan stari piaggio nrg, ali me ubija koliko je auspuh glasan. Znam da to pali tinejdzere i spusta gacice ispred srednjih skola ali mene iritira i sram me doslovno kretat ispred zgrade nocu. Je li to po defaultu tako ili je auspuh u kurcu? |
|
|
|
|
|
#31386 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() kad ideš iz novog zagreba i hoćeš se dignut na most, samo te lijepo preusmjere dolje tamo prema plodinama i onda ako taj rotor ne iskoristiš, e onda na onu dvosmjernu cestu prema bundeku i onda na većeslava holjevca. ponedjeljak - be prepared ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31387 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#31388 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Prije se vratiš na Savski Most pa po Selskoj na Slavonsku i dođeš do Ikee nego s Bundeka izađeš...
|
|
|
|
#31389 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Vise se iplati ic kroz N. Zagreb nego pored Bundeka.. |
|
|
|
|
|
|
#31390 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bit će vrlo zabavno ako do ponedjeljka ne riješe barem fragment tog mosta... a da nisu to mogli tjedan-dva prije napraviti kada je fakat bila pustoš u gradu. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#31392 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ko i n aselskoj, jedbu već mjesec dana one spojnice i onda umjesto da sredi i sovalt na jučnoj strani koji je pun rupa....ali ne, lakse ce bit za god dana opet zatvarat istu cestu. |
|
|
|
|
|
#31393 |
|
Premium
|
Automobili
Brkam mostove. Hocete rec da su prakticki zatvoreni i Most mladosti (rekonstrukcija Drziceve) i Most slobode? Mislio sam bio na rotor kod Mosta mladosti. Jer nigdje na stranicama im ne pise za Most slobode. Super. ![]() EDIT: Ne, tek sad sam ih pobrkao. Odo proucavat kartu Zagreba. ![]() Da, desna traka je bila uzasna, ostane mi volan u rukama svaki put. Pogotovo penjanje na most i udarac. I to prvo nakon puknutog rotora gdje ti translatira auto, a onda nakon one ruperde gdje cijeli auto upadne. |
|
|
|
|
|
#31395 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Prošli tjedan (u nedjelju) su sredili Ilicu od Selske do Črnomerca... međutim, odmah na skretanju iz Selske (lijeva prometna traka) u Ilicu, nakon 2-3 metra ima mali poklopac ventila za plin (ili koji vrag): ![]() .. veličine cca 10x10 cm: ![]() koji je stajao naopačke tako da je fini i oštri komad željeza virio 2-3 cm iznad razine asfalta... za shebati gumu ili felgu dušu dalo... cestu su za promet otvorili par sati ranije, možete misliti kako su je pregledali prije puštanja u promet ![]() |
|
|
|
|
|
#31398 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31399 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
|
|
|
|
|
#31400 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
|
|
|
|
|
#31401 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#31402 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#31403 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#31404 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#31405 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Da prebacim u ontopic: Citiraj:
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 29.08.2017. u 08:56. |
|
|
|
|
|
|
#31406 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#31407 |
|
Guest
|
Oko čega se ti brineš bezveze... Poanta MQB platforme je da se auti bazirani na njoj mogu proizvoditi u svim MQB tvornicama. U Španjolskoj npr. s iste trake izlaze i Polo i Ibiza. Taman posla da imaju različite komponente za svaki auto, to samo može poskupiti proizvodnju. I zašto se kaže "samo interijer"? Bome to je jako bitna stavka. Nema te plastike koja nece procvrčati i propjevati, ili se oguliti. ![]() P.S. U Njemačkoj i VB je Ibiza bila najpouzdaniji auto iz VW grupe. Ili tako nešto, google zna bolje. ![]() |
|
|
|
#31408 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma ne brinem se, samo me zanimalo od kud leonardu takve informacije, jer znam da je poanta MQB-a da osnove budu iste, ali da stvari kao što su interijer, karoserija, dodatna oprema itd. su diferencijalni faktor između marki i modela. Činjenica i je da je Ibiza jedan od pouzdanijih automobila općenito, tim više sam zbunjen informacijama koje pročitam ovdje ![]() A za "samo" interijer - ovdje sam mislio na komponente zbog kojih neću ostati negdje na cesti. Istina da je jako bitna stavka, i to definitivno kužim razliku između Pola i Ibize, opet iz iskustva ![]()
|
|
|
#31409 |
|
Premium
|
https://www.polestar.com/us/engineered-cars/ http://www.motortrend.com/news/2018-...ore-downforce/ Uzeo bih jednog S60P* u roku keks! I odmah mu odšarafio zadnji spojler (koji je spojler na spojleru). Nikakav 340ix, S4, C43. Svaki cigo ima te Nijemce. 12 godina stara šasija, tunirana od Polestara s Ohlinsom, uz super+turbocharged motor. |
|
|
|
|
|
#31410 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P