|
![]() |
#31321 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31322 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako netko ima zračnu vilju za prodat nek se javi.. (tipa tora, recon, epicon, rst first platinum, manitou r7)..... uskoro kupujem nesto pa ako se zelite rijesit tu sam... usput: prodajem marz. mz race bomber, 100mm, preload, lockout, disc + vbrake, steerer 24cm 1.1/8...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31323 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31325 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Đojnam se i ja ak mi nekim čudom shock bude gotov danas.
![]() |
#31326 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima netko za prodat desni x9 shifter za 9 brzina? Ovakav http://www.bikebling.com/v/vspfiles/...ft-Rear-2T.jpg Ako ima na pm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31327 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Onda se vidimo oko 11 u lugarnici pa cu s vama na tu stranu dolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31328 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne znam zašto je panorame okrenulo ovako, al jbg. Uglavnom, s ovoga mjesta se vidi skoro cijela Splitsko-dalmatinska županija, a kako je lijep dan, vidi se Vis, Biševo, Sv. Andrija,... Uglavnom pogled ostavlja bez daha ![]() Nažalost, spust je samo kratko zanimljiv, a onda opet široki makadami i cesta. Trebalo bi produžit malo put zapada i onda bi trebalo vidjet u kakvom je stanju planinarska staza, ali to mi je zacrtano za neki tjedan koji dolazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31329 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
ja i kolega idemo sutra u 11 s lonjscine, moramo se malo naspavati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31330 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31331 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
bravo deda rice! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31334 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31335 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
DB, tema "Zaprešić, Brdovec i..to" ![]()
![]() |
#31337 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Itko za par krugova po medvedgradu oko podne; 13:00 ?! Za zapadnu ekipu moze i prijevoz do himpera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31338 | |
|
![]() ![]() Citiraj:
![]() tak je ![]() ![]() btw, upravo prestihal 3 gredice, sad idem konom u sloveniju po postu, onda opet 3 gredice stihanja, pa onda simplon sa nobi nikom u sumu, pa posle opet stihanje, a u meduvremenu testiram scsi diskovlje od kolege forumasa ![]() multitasking na najjace ![]()
![]() |
![]() |
#31339 |
Gear breaker!
|
Pa ovo nisu istine, OPET snjezinu nagovjestaju i to u nanosima -.-
![]() |
#31341 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Nevjerojatno je koliko raje sam danas vidio na bajku na relaciji Rijeka - Lovran. Oš mtb, oš street, ima svega ![]() Ekipa iskorištava maksimalno ovaj zadnji dan pred pogoršanje vremena. Nikako da krene više to proljeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31342 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Btw, ima ko motorex 15w ulja? Trebam cca 30-40ml, platim pivu (da sad nemoram kupovati pakiranje od litre)
![]() |
![]() |
#31344 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Moram potvrdit izvještaj. Pogotovo je to čudno za "nebiciklističku Rijeku". Sreo sam ih na relaciji Rijeka-Kastav - Šuma - Rijeka barem 10ak komada. wnBeeeE, javi se ako si našao stazu kakvu ![]() Ovako je to danas izgledalo:
![]() |
![]() |
#31345 |
|
![]() evo ja sad malo odahnuo, rucak i malo odmora ![]() ![]() za sad sve po planu islo, vrt prestihan, cesta i suma obavljene ![]() na granici sreo hrpu cestovnjaka, a u sumi s nobi nikom cist druga prica, ali je i dalje bilo dost klizavo ![]() isel vidit jel ima koga od frirajder suseda, ali nikog nije bilo... ![]() pranje guma nakon sume ![]() ![]() i jedna specijalno za NAJT(NOBI)RAJDERA ![]() ![]() ![]() i kao sto se mogli vecina vidit na DB trznici, trgovao ribkejdz od marka ![]() to se ustvari zena pocastila ![]() ![]() da, nema zadnjeg menjaca, cekamo da ga donese zeko za uskrs ![]() ![]() ![]() nis revolucionarno, XTR-970 umesto 971, cisto radi navike...
![]() |
#31347 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sad imam stalno otvorenu vilicu i sajlu od lockouta u džepu ![]() Valjda nije skup popravak, kakav peh...
![]() |
![]() |
#31348 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas je bila masovka na spustu ![]() Night, Pope i ja otprasili Leustekom do skretanja za Runolist i dalje cestom, a Daniel sve cestom da se kakti ne zablati - Leustek je u izvrsnom stanju, daleko boljem nego prosli vikend, tak da se zaribal. U Lugarnici su nas docekali ranorarnioci crocus, Sile i max te cestovnjak Daniel. Ne odmaramo vec odmah krecemo prema Risnjaku gdje nas ceka zapadnjacka ekipa (Zubich, Zlayo, Lovrix, darko from/aus podsused). Svi zajedno nastavljamo po 9-ki, koja je u gornjem dijelu pod snijegom, u sredini u vrlo dobrom stanju - poprilicno suhom, a u donjem pak komatoznom stanju - oranica natopljena vodom). Putem smo izgubili Daniela i Popea, vjerojatno su nastavili cestom jer im se nije dalo vratiti do skretanja za makadam koji se uz nekakav potok spusta sve do grada - uglavnom, puno zanimljivija varijanta od voznje asfaltom). Pred Konzumom je Zlayo zavrtio rundu, i kud koji mili moji - blatni ko prasci. Danas su neki, ukljucujuci i mene, malo ispipavali Shana i Epica, dobri bajkovi nema sto, sad to treba samo gazit. p.s. Spust je snimljen s dvije Hero3 kamere (max i pope), + night je standardno ispucao gomilu fotki, tak da ih cekamo... Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2013. u 18:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|