|
![]() |
#31292 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31293 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kazes izvozase te ![]() Nego, jucer sam nenadano napravio mali test, dosta je kratak bio, a radi se o stopping poweru slx 666/675 kocnica ![]() Naime, dok sam se vracao kuci, bilo je dosta vruce navecer pa sam skinuo zimske rukavice sa ruku, i na putu do doma neki mi je klinjo izletio sa bajkom pod kotac. Drzao se skroz lijevo i u trenutku "presretanja" na cesti koja je siroka 4m mali odjednom zasijece i pravac meni pod kotac (buljio je u jebeni mob). S obzirom da je bio na brezuljku na koji sam se ja donekle zaletavao, potegao sam obje kocnice i na moju nesrecu, prednja je prva zagrizla. Rezultat = let iznad kukavicjeg gnijezda. Ispruzio sam se ko isus. Najjace od svega, mali mi veli "imas tih bicikl", pa pojest sam ga htio ![]() Sreca u nesreci pa sam dobro amortizirao pad (da ni sam ne znam kako), ali izveo sam ga skolski ![]() ![]() Prosao sam samo sa ogrebotinama na dlanovima i desnom laktu. Mali si moze datum zacrtat slobodno kao drugi rodjendan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31294 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Cuks ko te nezna mislio bi da si opasan ![]() Danas Nocni sam napada strmopec...prekasno sam doso doma a za zurbu da ga stignem nakon jucerasnjeg alkoholiziranja nemam snage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31296 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Pozdrav s vrha Strmopeci! ![]() Cijelim putem pici sunce samo tako. Vozim u kratkim hlacama i kr. rukavima. The Uspon pao s lakocom! NN drze podlogu NN! ![]() Na pocetku Bikce blato i muljaga, ali svejedno 3 tehnicka detalja odrađena. Snijega ni u tragovima. Nigdje!! Nik, ne znam gdje si ti to citao da pada od 5 ujutro? Sad se suncam na vrhu, lagano presvlacim, oblacim nadhlace i suskavac.. mada mi se cini da nigdje nece biti blata. Spreman za spust. To ce malo teze ici, pogotovo "the lesni zavoj" ali nema veze. ![]() p.s. Pozdrav radnom narodu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31297 |
Registered User
|
Lako je proc the uspon bez svjedoka ![]() Onda da si zakocio sa cjelom rukom oni udari kometa u rusiji nebi bili nis kak bi asvalt grebo..taman bi bio spreman za sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31299 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31300 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja idem s svojima, nezz hoće li biti mjesta nešto se svi ustrtarili vremena. I službeno je 2. kolo, iako je prva trka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31301 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hmmm, baš se mislim kako bi moga aparat nakačit na glavu kad vozim, ovo sam snimija prošlo lito, ali sam ga drža u ruci. Stabilizacija super radi, jedino YT masakrira sliku ![]()
![]() |
#31302 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31303 |
Registered User
|
Ako si tu stao da se slikas nisi doso do vrha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31304 |
Registered User
|
jesam, ali sam se vratio da poslikam! htio sam stavit bajk poprečno da se vidi nagib i dobije dojam strmine, no nisam ga mogao namjestiti da stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31307 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31309 |
Registered User
|
Meni je Strmopeć idealna kad nemaš previše vremena, praktički ju odradiš cijelu u sat vremena. I napraviš dobar trening. Skršiš se na usponu, a spust nudi fine tehnikalije.. Taman idealno za vjezbati switchback, dobro će doć za novi pohod Riječkom kamenjaru. ![]() Dotka mi mi je dosta udaljenija, ali je isto super! Samo što je sad još uvijek blato, muljaga (kanali puni vode), pa nije neki preveliki gušt.. Bit će taman dobro za mjesec dana.. kad se malo stvrdne tlo.. nadam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni je Dotka skroz neinteresantna (pogotovo s AM bajkom), odlicna je za XC-ase i nabijanje konde, ali daleko bolje mi je otici na Strmopec (ili kombinaciju 2 grebena), ili Bikcom do Njivica pa 20tkom dolje. Dotka mi je 10min od kuce, a na prste jedne ruke mogu nabrojati da sam se isao voziti iskljucivo na Dotku. Ne jedanput smo odvozili Strmopec pa se popeli na vrh - daklem mozes do vrha i na ovaj nacin ![]() [edit] Veci, tezi, duzi - ovaj na Dotki je sala za nekoga tko redovito vozi, pa cak i sa 150mm hoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31312 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni je ak ocu napravit neki krug nabrazaka radje onda otic di cu se izgustat na spustu nego di bi morao pazit kaj delam jer ak nes fulam se razbije. Dotka je za otic tamo da se spustis bez razmisljanja, a to mi treba ak ocu napravit krug za 1h. Mozda da si vise puta bio na Dotki bi ti postala interesantna. Ne znam dal si bio na onom dijelu di se skrece desno dole pa na onu veliku kosinu. Tam se isto da lijepo vjezbat voznja po kontra nagibu preko korijenja, pogotovo je zabavno kad je sklisko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31313 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
max, pa strmopec je zapravo bikca, okrenes se za 180° i tu pocinje ''uspon'' ![]() ![]() ![]() ajmo se danas na dotku usvinjiti ko stoka i onda proletjeti kroz maksimirsku kroz 10k ljudi koji cekaju ulaz na stadion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31314 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nemojte samo protiv Dotke. Koliko god da sam puta bio tamo, uvijek se nađe nešto novo, malo za brusit neke nove stvari i pokušat poboljšati neke stare. Eventualno je zadnji dio od rampe do klupica malo monoton. Ali na ostatku ima svega. Prvi dio je singl koji ide gore-dolje s par korijena koji testiraju koncentraciju i kapacitet pluća. Pa ono đubre od uspona do šetnice. Pa mali pump-track. Pa brzi široki singl. Pa neki lagani freeride koji zove da pustiš kočnice, s skokićima tko se usudi, i fini jedan berm. Nakon uspona, ide odličan, vrhunski singl, gdje se može nagarit koliko pluća dozvole. Uspon za kondu, pa spust koji nudi sve i svašta. Najbolje mjesto za vježbanje plesa među stablima, pokoji skok itd. Na Strmopeć gledam kao strmi uspon, par detalja za snagu i tehniku na usponu. To je čak bolji dio Strmopeći. Onaj spust nije ništa posebno, vježbanje istih 5 switcheva unedogled baš i ne služi nekoj svrsi, razumijem da je dobro za balans, ali na Sljemenu osim tih 5 imaju ukupno još možda 5, a drugdje nisu tako blagi i zemljani. Ali treba se vozit, ne može škodit.
![]() |
#31315 |
Registered User
|
Obadvije staze su dobre na svoj nacin..dotka je brza,strmopec tehnicki zahtjevnija..onom ko voli vece brzine i koji skok ce sigurno bit bolja dotka,a ak ti dosadi prvi spust,uvjek imas drugi koji je sigurno zabavan po mokrom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31317 |
Registered User
|
zapadna ekipa kakve su tamo staze za spustanje po snijegu?i kolko ga tamo ima?kolko se sjecam isli ste dolje po stazi 9?..to je vozivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31318 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nekolicina nas ide ranije zbog obiteljskih obveza poslijepodne, u 9 s Mihaljevca, ali predviđam da ćemo se svi sresti oko 11 u Lugarnici. Tako negdje i zapadnjaci dolaze, biće gužvara gore. Vidimo se na planini negdje ![]()
![]() |
#31319 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ovaj zapadnjak ne obečava da će se ići do lugarnice... ako je kao prije 2 tjedna onda nam se sigurno neće dati, jer barem 3km pedaliranja od risnjaka do lugarnice po snjegu neće proći. edit: mogli bi se vi spustiti do risnjaka i eto nas tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31320 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni je bajk kod Zmije na slaganju, nadam se da ću ga ujutro pokupit i pravac brdo ![]() Jedva čekam, jučer sam baš pipkao ramu i djelove zadnji put, brijem da će mi bajk bombastično pasat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|