|
![]() |
#31261 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Chest mount sam bio trazio u svim ducanima kaj drze GoPro i nitko nema :\ Mislim da mogu jos kvalitetniju sliku izvuc kod rendanja, pa cu se danas jos malo poigrat sa postavkama i usporedit koje su najbolje. I probat nes iskombinirat pa da mi je kamera cvrsce ucvrscena za kacigu |
![]() |
![]() |
![]() |
#31262 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
max, mogu ti pogledat u ST, čini mi se da sam jučer vidio u jednom dućanu chest. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31265 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
znaci frajer ga je ostavil danas na aerodromu i pocekiral se za seul samo s guvernalom i kacigom ![]() bajk je Gary Fisher Genesis 2.0 rama 15,5 vidi se da ga je gazil, mislim da je model 2009, prvo ide na pranje a onda na testiranje , rama nije nigdi napuknuta ni nis, ocito ima para pa mu se nije dalo placat da ga fura na avion a drugi bu si kupil u svome selu, al guvernal i lulicu si je moral uzet... evo prva fotka https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...28238520_n.jpg treba to sad ocistit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31267 |
SCSI Freak, deda :P
|
aaaaaaaaaaaaaa, konacno je dovoljno dug dan da nakon posla mogu na bike, a da to nije samo pol sata.... upravo dosel s voznjice po lokalnim bregima ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31269 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sinek koju ti drogu koristis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31270 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Strmopećari.. gdje je danasnji review? ![]() (na zalost danas samo morao delati)! Ali zato sutra planiram i ja pohod na Strmopec! Ujutro bi trebala padati kiša, pa oko podneva vele razvedravanje. 14.10h parking ispred Bikceviceve! Svi su dobrodošli. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31271 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ceka se Nik..da ja pise bilo bi ovak-dosli,dovozili(kako ko) i otisli...hvala na pozivu,ak cu bit slobodan dodem sutra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31274 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31275 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nik ima posla nakon posla i voznje, tako da sam tek sad dosao doma. Strmopec je opet iznenadila, samo ovaj put je ruta bila skroz suha, blata je bilo na max. 15m duzinskih sveukupno, i to ako zbrojimo 3 kratke dionice gdje se s brda slijeva voda. Staza je u super stanju, nismo mogli bolji dan odabrati. Daniel je skinuo The Uspon kao da se vozi po ravnome - ja nisam ni probao, ali sam zato skinuo sve ostale tezave ko od sale. Osim sto smo se vozili, ovaj puta sam ponio i specijalni alat, pa smo imali i radne akcije ![]() Alat savrseno sjeda u ruksak: ![]() Razlog znosenja alata: ![]() Primjena alata: ![]() Rezultat ![]() ![]() Pila ima 2 reda zubaca i pili ko blesava, srezali smo trupce u roku keks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31277 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
uskoro ce se šuma proljepšat pa bi mogli malo po samoborskom gorju izlete radit, kaj kazete na to?[/QUOTE] Eto dobar razlog za ostanak u Zg-u za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31279 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Šta ti je matematika...vozio sam danas Sljeme cestom na devi (focus) i to na kaseti 11-25 i rođena je za noge zapalit. Jeste da mi je ovo 1. Sljeme ove godine, ali brate...čisti levelUP ako nastavim ![]() Kolko sam sa ceste video, Lojzek je vozljiv do prvog križanja sa cestom, posle se križamo mi ![]()
![]() |
#31280 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31282 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31283 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
odličan video... samo me zanima kada će netko napraviti video sa ovom pjesmom: http://www.youtube.com/watch?v=gDBZZ3uvimE |
![]() |
![]() |
![]() |
#31286 |
Registered User
|
![]() ![]() Dogovor i dalje stoji. 14.10h parking ispred Bikčevićeve. Ma kakav snijeg.. na njega sam već oguglao ![]() ![]() nadam se da ce se i Daniel pojavit, ako nije placipicka ![]() btw. subota, a pogotovo nedjelja još gore vrijeme nego danas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31289 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Prosle godine 01.04. kada smo isli otkrivati stazu 69-71 je pao snijeg na Sljemenu ![]() Ove godine ce ga valjda biti jos i duze gore. Rijecani su nam rekli da na uckoj na nekim mjestima ima nanosa snijega visokih oko 2m i da se snijeg nece otopit valjda do 5og mjeseca. Meni je vec fakat dosta ovog vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31290 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
P: gume 26x1.4 Michelin + zračnice 4x
Kako sam prešao na Focusa na cestu, ostale mi gume za prodat koje sam imo na hibridu cubu. Kupljene 27.2.2013. u ciklocentru, 2 gume i 4 zračnice. Gume + 2 zračnice su vožene 200km, preostale 2 zračnice nekorištene (uzeo sam ih za rezervne). Zračnice su kenda i nisu bile bušene, francuski ventil. Gume su idealne za pretvorit mtb u pticu trkačicu. Ja imam obruče xm319 mavic i na njih idu bez problema. irwin777@gmail.com ili 091/789-4185 Para: 200 kn za gume (2 komada), 100 kn zračnice (25kn/komad). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 21.03.2013. u 13:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|