|
![]() |
#31201 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#31202 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() http://media.uzkafu.rs/2011/12/zagrebacki-melem.jpg |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31204 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imam veze sa biciklima ko telefonska kefa sa wpa2 enkripcijom, ali samo mali hint na jednu supstancu - http://www.pharmaclassic.hr/neven_balzam.html dugo masno, dobro je koži, debelo jeftinije od melema. ne velim generalno za neven, nego baš taj-taj balzam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31205 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sile, isti problem sam ja imao u Splitu, al nije problem samo u vjetru već u kombinaciji slanije atmosfere i sunca najviše, pa tek onda vjetra. 5 dana mi usnice nisu bile normalne, stalno sam imao osjećaj da su suhe skroz ![]()
![]() |
#31206 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma ok je, kupio sam Melem ko Labello, namažem usta i onda pričam ko trbuhozborac da mi se usne ne miču. Al proći će par dana dok ne prođe, a dotad su mi smrtni neprijatelji sol i recimo đus od naranče.
![]() |
#31208 |
Ubijate mi flow ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31210 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kao svaki pravi alfa muzjak nigdje ne idem bez melema u onoj maloj kutijici ![]() Obicno se usne posuse i ispucaju pri slinoj brzini nizbrdo, hehhehehe Al ga mogu kenjat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#31211 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakvi ste vi to muškarci kad niste još nabavili Melem for Men ![]() Eto ja ga baš nabavio, mala kutijica mi nije praktična, a prije sam imao običan u sticku.
![]() |
#31215 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma joj. Nemoj me pitat ![]() Dok sam skuzio koje postavke trebam ukljucit da mi video nije mutan i napokon skuzim i idem rendat i zrendam verziju od 25min, a ono kaj sam skratio na 12min nisam sejvo pa danas moram ponovo editirat i rendat ![]() u kojem ti programu rendas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31216 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni se znao srusit komp a da nisam snimio pa sam popizdio, iako svako malo snimam za svaki slucaj, ali ovo da ne snimis kompletan posao - to je pravi (dodatni) posao ![]() Ma ja bi trebao investirati u novi komp, bas kod obrade videa ova stara raga posustaje, cim ga vise trpam s klipovima to se vise guti, a kad dodju materijali s 2-3 kamere - tek onda imam problem. Koristim PowerDirector. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31217 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma moj komp je ok za to. Al kak je ovo prvi put da se susrecem sa video editiranjem onda mi treba i malo vise. Ja koristim Sony Vegas i RAW snimka je super dok se na editiranoj dosta vidi da se je izgubilo na kvaliteti pa trebam malo proucit manuale i poslozit postavke da to zgleda ljepse. Koja su ogranicenja kod Youtuba sto se tice velicine fajla i fps-a? EDIT: U cemu ti editiras filmice? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.03.2013. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31218 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Re: Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
Mislim da YT vise nema neka posebna ogranicenja, bar ih ja nemam, uspio sam ul do 1GB, vise nisam pokusavao, a ne znam koliko mi je najduzi video |
![]() |
![]() |
![]() |
#31219 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam kakva je sada situacija, ali prije cca godinu dana vise od 30fpsa youtube nije prikazivao, rezao je vece brzine frameova na 30. kakva je situacija s tim sad?
![]() |
#31220 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jucer sam otvorio account na vimeu i mislio dic film al je ogranicenje na 500Mb po tjednu il tak neka spika tak da sam odustao za sada od vimea. Na youtube nisam pokusavao uploadat filmic od 60fps-a EDIT: Ovo stoji na Youtube-u kada se ide uploadat video. Upload HD videos in various formats up to 15 minutes. Increase your limit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31221 |
Premium
|
Kad natrpas odredjeni broj filmova na YT onda neka ogranicenja maknu, sad sam vec zaboravio sto (duzina trajanja videa ili velicina fajla?) Ja sve radim s PowerDirectorom, i editiranje i produkciju, jedino zvuk znam obraditi s nekim drugim programom, ovaj interni mi nije legao. Takodjer mi se bas neda gnjaviti sa zvukom jer tu znam dosta cjepidlaciti pa to sve skupa guta previse vremena, a i YT je kenjator glede upotrebe glazbe za razliku od Vimea. Ubrzo ces skuziti da je obrada videa poprilicno gubljenje vremena - pogotovo ako ga nemas. U voznji pak nisi skoncentriran samo na voznju vec kako ce izgledati koji kadar, pogotovo ako hoces tu i tamo promijeniti pogled iz kojeg se snima pa selis kameru (na cjelodnevnoj turi je steta sve snimiti s kacige ili s volana, pa se treba igrati i postavljati kameru sad ovje sad ondje). Na kraju to sve postane gnjavaza i bolje je ne nositi kameru ![]() Koju si kameru uzeo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31225 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() A ovo za cijelodnevne ture stoji. Pogotovo ak ides u nepoznato i ne znas koliko ce ti vremena biti potrebno je malo zeznuto da se igras sa kadrovima. Uzeo sam Hero 3 Black Edition al se jos igram sa njome i slazem postavke. Za sada sam samo snimio par kadrova na Skrapingu od pretproslog vikenda i sada ovo u Rijeci. Nisu filmeki gotovi jer su me jebale postavke i izgled rendanog videa al sam jucer skuzio u cem je greska pa se nadam da je to to, a i nedostatak vremena je u igri jer za sve to mi sigurno treba 3-4h da to zgleda barem necemu. Jos se jedino moram poigrat sa fine tunningom da mi slika ispadne ostrija nego sada. Kaj se tice mountova planiram slozit onaj da stavim na kacigu pa da me snima kak vozim jer ovi klasicni sa kacige i chest mounta su mi vec poceli biti dosadni. Imam u planu otic na dotku i snimit neki edit i onda se igrati sa time i napraviti nes jebeno ![]() Tu bi onda snimao sa 4k rezolucijom i koristio bi sve kaj imam na raspolaganju al za to treba sacekati ljepse vrijeme i da nije toliko blato. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31226 |
Premium
|
Jos ces se ti naotkrivat tople vode ![]() Sutra je prvi dan proljeca, a na sljemenu ima 48cm snijega (jucer jos malo napadalo). Vani je lijep i suncan dan. A 7-dnevna prognoza kaze da u ned. i pon. dolazi novi snijeg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31227 | |
Ubijate mi flow ;)
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31228 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da editiranje videa je zahtjevan posao, i zahtjeva masu vremena i volje. Kad pohvataš sve i otkriješ sve mogućnosti, shvatiš zašto su profesionalci lijepo plaćeni za taj posao. Samo što si u ovom slučaju ti i kamerman i tonac i montažer i glumac i čistačica ![]() Mislim da se @hash bavio ozbiljnije s tim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31230 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima Deda XTR ![]() Platis mu gajbu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|