|
|||||||||||
|
|
#3061 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Na prajzlendu vrtio slot mašinu i jednom mi se zaustavi na sva tri 43 zelena eura kupona (ne vjerujem šta vidim), aplikacija štucne i izbaci da ništa od đekpota (kao kad promaši tri iste sličice u vrtnji). |
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Premium
|
Evo mi naplatilo VAT iako sam ga već platio. Jel se tko žalio pošti na to? Hoću svoja 2.69 eura nazad, kme kme. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3064 |
|
Premium
|
Neću se žaliti ni jednoj strani, jer sam pročitao po forumima da ništa od toga. Samo bih dodao, kako je bilo napisano i tu i na drugim forumima, da pošiljke Cainiao...for special goods idu preko hrvatske pošte, dugo putuju i pošta naplati pregled pošiljke bez obzira bio VAT plaćen ili ne pri kupnji. |
|
|
|
|
|
#3065 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od neki dan prilikom svake kupnje traži broj kartice, bilo to za par eura ili par stotina. Je li i kod vas tako?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Alibaba, AliExpress iskustva?
Mojoj zeni danas aliex obrisao account kompletno. Samo je nestao i pose account not found. Probao reset lozinke i ne daje uopce opciju hrvatske za upisat broj. Za mail kaze nepostojeci. Ima li netko ovakav problem? Edit: poslao opis problema preko support i vratilo se sve. Tko zna sto se desilo Zadnje izmijenjeno od: spawn. 18.10.2025. u 21:45. |
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nadam se da ih nisu SjevernoKorejci hakirali ![]()
|
|
|
|
#3069 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mene uvijek traži broj nakon 4-5 kupovine za redom. Inače ne
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3071 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ocarinila mi posta 3 paketa, sva tri su dosla iz Dominikanske republike, a u stvarnosti su tamo kineski paketi samo ubaceni u novu kovertu. Za prvi sam se zalio posti i dobio sam odbijenicu, da posiljatelj nije unesao ioss broj. Predocio sam sve dokaze, cak i tracking koji pokazuje stari i novi tracking broj jer pise da su povezani. Ima li kakvog nacina da se dobije povrat? Trebam se jos za dva zaliti... |
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
čini se da petljalju nešto - stari je naručio neko povećalo od kineza, prepakirano na "solomon islands" i otišlo na carinu. a carina tražila račun. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|