|
|||||||||||
|
|
#30812 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Borderlands - jedan u nizu loših adaptacija igara, ali nije baš 4.4/10 loš. Solidna šestica, solidan CGI, solidna fore, probudilo malo nostalgije. Meni bolji od svakog Rockovog filma. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#30815 | |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Gluma užas, stalno svi u nekim pozama, Cate pogotovo. A ona krila na kraju...koma. Dugo mi za neki film nije bilo žao što sam ga gledao kao za ovaj. |
|
|
|
|
|
|
#30816 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Zadnji film o Mad Max sagi, Furiosa nije me se nešto dojmio.
|
|
|
#30818 |
|
Premium
|
|
|
|
#30819 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Furiosa mi je cak bila dobra/napeta u pocetku dok je bila mala. Kad je izrasla u buljavog Sida, izdrzao sam jos malo, ali nije islo... Mislim da imam taj problem sto tu glumicu ne mogu vise smisliti nakog one serije o sahu koju sam pogledao u dahu i tada mi je valjda pregorio neki osigurac. Isti problem imam sa Zendayom. Ali zanimljivo, recimo nemam taj problem s, sta ja znam da sad bubnem iz glave... Sweeney ![]()
|
|
|
|
#30820 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja sam skužio da mogu gledati takve filmove ako se koncentriram na priču iz orlove perspektive. S te visine ne vidim sve imbecilne detalje ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#30822 |
|
Premium
|
Kaj je promaklo da je umro James Earl Jones (17.01.1931. - 09.09.2024.)? Darth Vader (glas), Thulsa Doom, Mufasa (glas), King Jaffe Joffer (Princ otkriva Ameriku).
|
|
|
#30825 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#30826 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Meni je Furiosa super ispala. Svi smo je gledali sa visokim očekivanjima od Fury Roada, u startu bili nabrijani od straha od wokeizma, i kad je došla, jbg, spori početak nas je odvratio malo. Iskreno, film mi je odličan, iznimno vjerni su bili Fury Roadu, i milijardom sitnica su ih povezali, kraj je fenomenalan, pripovjedanje je idealan throwback na Mel Gibsona, jedino što svi zamjeraju je Dementus, i nedostatak razvijanja njegovog lika i nepoznavanje pozadine. Meni je iskreno to plus, jer nije uvijek zanimljivo apsolutno sav prljavi veš i povijest nekog lika raspostresti, pogotovo antagonista. Nek si gledatelji misle. |
|
|
|
|
|
#30827 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Nista nisu objavili, al ja iskreno sam imao feeling ko da je vec prije umro, pa nema nikakvih vijesti o njemu jako dugo, a kad ono - nije. Za gaymere; krajem 90ih i u Tiberian Sunu ko glavni GDI đeneral. |
|
|
|
|
|
#30828 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
|
|
|
|
|
|
#30829 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Alien Romulus, početak super, do jedno 30-40%, nakon toga se strmopizdio brže od Imovinskog pokreta ![]() Glavna glumica dobra, svi muški likovi beskorisni kreteni, zadnjih 20ak minuta u rangu sa zadnjom sezonom GoT-a, horror.
|
|
|
#30831 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#30833 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pogotovo scena kad ga otpile, pa onako jadan sjedi u zelju!
|
|
|
|
#30834 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Train to Busan (2016) Volim zombi horore i nisam nesklon Korejskim filmovima no nije mi nešto film. Previše se drelje onako korejski, ima rupa u radnji, glavni glumac je najnesposobniji glavni lik ikad i k tome nimalo simpatičan i sami tempo radnje nije ugodan, krene vrlo brzo i onda se ispuše do 1/3 i potom ne uspijeva nazad uhvatiti zalet već se svodi na mlaćenje već viđenog. darežljivih 5/10 od mene Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 16.09.2024. u 15:17. |
|
|
|
|
|
#30835 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kazes, ne zna se tko je gluplji, glavni glumci ili zombiji Ali da ih dobro glume, to svakako. Gledao jednom onaj neki film, klinac gaymer u stanu igra igre a oko njega nastaju zombiji. Ajde, odgledao ga nekako, ali ono, gluma zombija je da se useres jeziva.To cviljenje, urlanje i prenemaganje, ne mogu ja to dugo slusati. Ne mora ni biti zombi film, eno taj Parazit nikad nisam shvatio sta je u njemu dobro, valjda od dijareje emocija koje glumci izbacuju na usta van ne mogu ni skuziti poantu.
|
|
|
|
#30836 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Get Out Meni je se je svidio film, zanimljiv je... BrightBurn Uuuu, ovo je dobro sjelo, nadam se da će biti nastavka. Ala boys samo više horror |
|
|
|
|
|
#30837 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
#30838 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobro za znati. Taman sam otišao na more pa nisam pogledao. Ide na listu za gledanje.Citiraj:
Baš kao i ova dva. Hvala ti! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30839 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Get Out isto super. |
|
|
|
|
|
|
#30840 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni je taj Brightburn bio baš preloš i prepun nelogičnosti i gluposti, a sjećam se još da se u to vrijeme najavljivao kao da bi mogao biti nešto ekstra, ali ispao prosjek prosjeka.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|