|
![]() |
#30662 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako ne bude poreza i manje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30664 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30668 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Evo, napokon je up, trzav za popizdit, al teren je takav, jebiga. Ovo je iz Vidove gore u Bol. Bit će i drugi, manje trzav i sa bolje namještenom kamerom, sa Sv. Duha u Bol. ![]() Uglavnom, Mate, Mate i ja bili na Braču, uživali, nismo našli ništa lipih žena, al eto, sve u svemu, dobro je bilo ![]() BTW nisan tia pilat svojon muzikon, pa pustite sebi nešto po želji ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 26.02.2013. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30670 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Bitno frende da si ti prvo guzu primjetio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30673 |
Samsung Mob!ler
|
Evo, NN madafaka za sve NN maderfakere http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-m...-oglas-7082161 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30675 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobar vam je ovaj spust s Vidove gore, dusu dalo za trenkanje FWP-a. Fora mi je kad s jedne strane zjapi ogroman zrakoprazni prostor a treba voziti po rubu i okrenuti FWP. Nesto si zeznuo kod kodiranja jer film djeluje kao da je usporen, ako si koristio neki software za stabilizaciju onda je vjerojatno do njega (PowerDirector s ukljucenom stabilizacijom daje otprilike slican rezultat, ako ne i isti). |
![]() |
![]() |
![]() |
#30676 |
Samsung Mob!ler
|
Hm, mislim da sam bas pazio da ne uključim stabilizaciju, ko će znat, mozda sam slučajno dok sam prčkao okolo. Vidjet ćemo sa drugim videom. Možda je i do FullHD videa na ovoj kamerici, 60fps 720p dosta bolje izgleda, al mi je slučajno ostao upaljen 1080p na ovom spustu, na drugome je 720/60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30677 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Iako definitivno 720p/60 bi bilo preporučano. Za ovu stazu 29ka je bog i batina, bilo bi ti 3x lakše se vozit i ne bi te niti približno ovoliko treslo ![]()
![]() |
![]() |
#30679 |
Samsung Mob!ler
|
Nah, za ove staze nikad ne bi koristio 29era. Za ne falit, za ovakve staze ga ne koriste ni oni koji ga imaju ![]() @Murina, da, poprilično, a tek Sv.Duh (taman u editu). Da je ovo svaki dan vozit umjesto Marjana, pa teretana ti ne bi trebala, a bio bi Schwarzi ![]() I bogati, pari da ne moš nešto svoje pustit :P Ne, nećete ni za sljedeći dobit ništa muzike :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#30680 |
Suit up!
|
Nikad ne reci nikad, uostalom ove serpentine nisu ništa posebno, pogotovo uzevši u obzir da niste letili priko nego ste lagano ulazili u zavoje. Koji ti je max nagib bija?
![]() |
#30684 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#30685 |
Suit up!
|
Sumnjam da je prosjek toliki ![]() Nego, za tu stazu ti ne triba nikakav enduro od 150-160 hoda šta si planiraš uzet, pa vidiš da Mate sa XC raceom ide ko metak ![]() Iznad Bilica, 25% nagib, 29ka prolazi, Enduro teško ![]() ![]() Vozim 26 i 29 fullku i nema dileme da veća kola puno bolje prolaze priko grubih stvari i puno je sigurnije jer ti 26ica lako upadne i zaglibi. Istina je da je 26ica agilnija nešto, ali zanemarivo i kad se navikneš razlika se smanjuje značajno.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 27.02.2013. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30686 |
Samsung Mob!ler
|
6 km spusta, 770m nadmorske, 13% ![]() hahahaha Mate ima 140mm hoda ![]() BTW ne kupujem tebi bike, nego sebi, a za svoje gušte znam što želim, i što sam već prije planira. @Onyx, da, baš to. Dosta ljudi sa Fuelima radi 67.5ere, i poprilično su zadovoljni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30687 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Dodaj malo brzine pa će i manja kola puno bolje prolaziti preko grubih stvari ![]()
![]() |
![]() |
#30689 |
Suit up!
|
Doda je malo brzine pa je završija na podu ![]() Meni je smišno da Mitsuoka kupuje 160 hoda za stazu koja se bez problema vozi i sa njegovim Fuelom, ja bi rađe još jedan polovni FR bajk pa se moš pošteno zaletit nizbrdo i kojeg ti ne bi bilo ža, a ne ovako kešnit 20k kn za novo pa ga trat po kamenjaru.
![]() |
#30690 |
Why So Serious?
|
Obzirom da tvoj 29er ima manje hode, on se ne "trga"?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|