|
|||||||||||
|
|
#3031 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
jbm nikako se uselit u taj stan i počet živit u njemu ![]() nisam još silikonirao kupatilo... a u međuvremenu mi je iz kine stiglo "magično alternativno rješenje silikonu", šta bi bila rolica samoljepljive pvc trake koja ima prelom u sredini i trebala bi zamijeniti silikon na tuš kadi: https://www.aliexpress.com/item/1005006117687386.html to bi malo ugrijao fenom da bolje napravi pregib i da se zaljepi. šta mislite ima smisla? mrzi me svake 2 godine mijenjat silikon , odvratno mi je to. trenutno još nema ničega pa mislim da bi se dobro ulovilo, pločice su glatke. |
|
|
|
|
|
#3032 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sta toliko ti se uspije uloviti mufa na silikonu da ga tako cesto mijenjas? Akrilni silikon? Ok, ulovi se i meni pokoja tockica s vremenom, ali je "ugusim" varikinom (komad vate, natopim i pustim par sati) i nestane. Ima jedna tockica koju sam kategoricki ignorirao i sad se rasirila u tocku heh i sad je to malo banana jer vise ne ide varikinom, preduboko je uslo. Da sam na vrijeme reagirao, bilo bi oke.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3033 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Kako kada isto radi gore/dole, meni ke uz sililon ispod te trake isto voda nasla put i imao sam lokvu ispod kade. Sada sam sve to poskidao, pocistio i spremam se na novu turu silikona + ovu traku preko |
|
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Kakav akrilni silikon? Ili je akril ili silikon. Dve različite stvari. Akril je topiv u vodi, silikon nije. Koristi iskljucivo sanitarni silikon, po mogucnosti kvalitetan. Dobro ocisti podlogu sa IPA ili acetonom. Nanesi silikon na tu suhu ociscenu povrsinu i izgladi/povuci onim silikonskim alatom bas za to. Nikakvi prsti i sl. Nemoj koristiti nikakve vode, sapunice , sline pri tome i trajati će godinama. Sent from my SM-S938B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako ćeš već stavljati onda obavezno prvo silikon a tek onda to. Zaboravi na to i stavi kvalitetni sanitarni silikon; Sika, Wurth itd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |