|
|||||||||||
|
|
#30511 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Da, 2.0 TDI PD od 140 KS ima varijabilnu, znam jer mi je stric imao takvog Golfa V. |
|
|
|
|
|
|
#30512 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Dokazivao sam neki dan kak sam se vozil 60 na sat bez da sam u ijednom trenutku stisnuo gas. Istina da sam bil u 5 brzini ali eto, može se ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#30514 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nije me bilo dosta dugo na temi, posao stisnuo, ali se sjetio da dosta ljudi ovdje voli stavljati fotkice, pa da javim da dolazi nova prinova u obitelji ![]() Da se Focus ST 2.0 250 ne osjeća kao jedini ford u obitelji, dolazi mu plavi brat od 2.3l i 350 KS AWD...a moj citrač ide manje više na parking dok žena ne rodi, pa da ima ona jedan auto (osim ako joj se sada guza ne omili i ne želi izaći iz ST-a više )Bacim slikice. I sada imam jedan upit. Su se nekim ljudima palili senzori od ove vrućine? Upalio mi se na C3 senzor ESP/ASR System faulty, auto bio bačen u safe mode, nije dao preko 60 km/h. Nakon sat vremena upalim, sve radi normalno, povadim mu malo dušu da vidim hoće li se upaliti, ESP radi kako treba. Mehaničar rekao da je u logovima pisalo "senzor bregaste" i nešto sa papučicom gasa. Auto već tjedan dana normalno radi, kao da se nije ništa niti desilo. |
|
|
|
|
|
#30516 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#30517 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Dođem do tebe da probam ![]() Ovaj? |
|
|
|
|
|
|
#30520 |
|
Premium
|
A4 2016. ja mislim. Moguće i A5. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#30522 | |
|
Premium
|
Neće biti moj, to si tast priuštio jer kaže da ga je čekao kao suho zlato. Nije ga se trebalo uzeti sada, nego za par mjeseci, ali "službeno" bi se čekalo ako ga sada naručiš do veljače, a neslužbeno, barem 1g ne bi došao, pa bilo fuck it i uzet onaj iz ZG sa lagera. Yeah, isti takav. Ja ću voziti ST-a, ali sredimo sve, nismo životinje. Bio je Guls kod mene prošli tjedan, pa sam rekao da kada budem došao đir gore do njega dođemo i tebe pokupiti pa da pijemo kao prave cure. Citiraj:
![]() Ne znam koja je to fora novim autima, vidim da i nova Fiesta to ima, ali ti ekrani koji izgledaju kao da su zaljepljeni za konzolu mi nikako ne pašu. Baš bio sjedio u Mazdi 3 i to je jedino što mi se nije sviđalo, osim ventilatora koj i su mi bili malo čudni ali to zato jer nisam navikao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30523 | ||
|
DBS
|
Prije svega čestitke Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#30524 |
|
Premium
|
A3 2017 i Q7 2016 i SQ7 2017 (u njima sam se vozio), oni imaju display koji se prilikom kontakta digne gore, kada se auto ugasi se opet spusti. To je već cool. S tim da SQ ima display koji se zarotira prema vozaču, i kako se vozač naginje, tko i display se centrira prema poziciji glave. x-plosiv, navratim ja isto vjerojatno do tebe ovo ljeto. A svoj dolazak k meni najavi bar mjesec dana prije da uzmem tjedan dana godišnjeg (minimalno), 3 dana pijemo, 4 dana boli glava ![]() |
|
|
|
|
|
#30525 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
#30526 | ||
|
Premium
|
Pustio sam ga kod mehaničara, u logovima je greška ispisavala "senzor bregaste" i nešto oko papučice gasa. Zadnjih 2-3g, znalo mi se desiti 1x, eventualno 2x godišnje kao da auto ne reagira na gas, ono druga brzina, kao da sam u četvrtoj. Kada stanem, auto bi se ugasio. Upalim ga opet, i evo 6-12 mjeseci vozi sve normalno. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#30527 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Inače taj gore Audi MENI ima stvarno ružnu središnju konzolu, i taj volan sa malim središnjim dijelom, stvarno djeluje nekak jeftino. Ajd vre mogu proći. Nekad su imali ekreaqne koji su izlazili iz table van, to je bilo fora |
|
|
|
|
|
|
#30528 |
|
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima li ovih dana gdje na akciji prva pomoc/komplet trokut, prva pomoc, zarulje, prsluk? (Tokic, auto kreso, Kaufland, Plodine, Lidl, Interspar, bauwelt, ili sto god vec ima u okolici Broda) |
|
|
|
|
|
#30529 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bilo prošli tjedan u Metrou, mislim za 100kn sve skupa. Pogledaj u katalogu da nije još uvijek. |
|
|
|
|
|
#30531 |
|
Guest
|
pas mater, fali mi onaj mercedes.200km sam prosao po autoputu i vec sprzio 1/3 tanka u hondi... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
|
#30532 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovaj ekran u audiju je po ružnoći tu negdje s ovima iz mazde....ja bih si morao dobro razmisliti koji mi je ružniji i koji retardiranije stoji.....da nitko nije malo razmislio o tome nevjerojatno...s tim da je uvijek argument bio da se kod audija spušta dolje...a sad nema ni toga... |
|
|
|
|
|
#30533 | |
|
DBS
|
Citiraj:
Gheto tablet rješenje FTW. |
|
|
|
|
|
|
#30534 |
|
Premium
|
Baš sam sad gledao i je ajde nesto bolji, tj dojma sam da je u FL kao dio konzole tj "utopljen" u konzolu za razliku non FL di je dojam kao da je karbofixom preko *urca ono pri izlasku iz tvornice zakeljen ![]() Gheto tablet lol Isto tako kao istinski fun JDM-a, moram priznati da su švabe uvijek imale ljepšu unutrašnjost, bas se kuzilo da je netko vodio računa o detaljima i zato sam u šoku kad vidim ovaj audi...počevši sa konzolom pa do ovih mali jeftinih ne u skladu sa ostatkom dizajniranih gumbica i slično...preloše za cijenovni rang u kojem se nalazi... |
|
|
|
|
|
#30535 |
|
Guest
|
kaj bi moglo bit, citroen c2, ujutro i ako je u garazi upali normalno, ali cim je vruce ni da mrdne...hvala Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
|
|
|
#30537 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#30539 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Pun tank na INI preko puta Arene 34L dizela - znaci 6l je bilo u tanku, starom cestom do Zadra, 100tinjak km po Zadru od Petka, jos imam za 200tinjak km ![]() čađa power ![]()
|
|
|
|
#30540 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadar je krcat bio preko tjedna, pozdrav suncu nisam vidio od količine ljudi na njemu. Iako meni uz Korčulu najdraži grad za otić se prošetat. S 40L plina napravio sam 521km po otvorenoj cesti. Istina, bez klime, ali je uključivalo to i staru cestu iz Ljubljane do Zagreba! Tko je preživio, znat će kakve su to ceste po planinama, pogotovo kad te Navigon makne sa glavnog puta zbog 10km kraće ceste ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|