|
![]() |
#30451 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30452 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Mislim da je problem nastao s redateljem koji iako poznat po vizualno atmosferičnim i zanimljivim filmovima (C.O.L.Children), stil takav (sve neki žuti filter) ipak nije dobar materijal za transplataciju u alien svijet, čak da Tim Burton sa svojim, isto posebnim i osebujnim stilom, ga je snimio, bi možda malo bolje funkcionirao. Ono što je paradoksalno, s tehničke strane iako parstogodina in da future, brod i oprema je izgledao starije i nazadnije od Nostroma. To mi je još bilo ok u 3. dijelu, di su u olupini kaznionice tj. nekakvog proizvodnog kompleksa pa nema ništa... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30453 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Poslije zapravo od Romera sam najviše gledao, bar 5 puta, Day Of The Dead, i on mi se istisnuo na vrh njegovih zombie filmova, film je kritika tih međuljudskih odnosa u zombie apokalipsi, iz čega su 28 dana poslije i Walking Dead sve napravili. Apropo tvoje zadnje rečenice, to je i mene teoretski mučilo, no u Dayu je kao setting priče da na svakog živog dolazi 50 000 zombija, i to mi je zastrašujuća pomisao, tog potpunog beznađa postojanja u takvom svijetu. Nažalost Land je bio, tak, nedobar, Romeru su palicu kreativnosti drugi zasluženo zgrabili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30454 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
ali jos uvjek koliko-toliko bolji od novovjekih isprdaka.
![]() |
![]() |
#30455 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Back to Black Po meni vrlo dobar, a ocjena je mogla biti i nešto veća na IMDBu ali ok. Svakako ok za pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30456 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Koga zanimaju azijski filmovi i serije trk na: avistaz.to i registrirat se do kraja dana dok su registracije otvorene. ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#30458 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30459 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Registrirao se u 11:46 ; moguće da su zatvorili registracije u 12 popodne; od 6 ujutro su bile otvorene. Ježi ga kasno sam se ustao i kasno vidio poruku preko njihovog diskorda preko kojeg obavještavaju kad su otvore registracije na kratko vrijeme (na 6 sati).
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#30460 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
šteta. Ja čak i volim azijske filmove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#30462 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pogledao sam Black Death, slijedom nečije preporuke. Mogu kazati da je film vrlo solidan, za tih 6.4 mizerne ocijene na IMDB. Premda naslov filma aludira drugačije, glavna tema filma ipak nije kuga. Čitam i da je originalni scenarij trebao priču odvesti u skroz drugačijem smijeru što bih isto rado pogledao, ali i ovako kako su napravili vrijedno je gledanja.
![]() |
#30463 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ajde ekipa ovako, malo drugačija tema. Pun mi je k... više videoteka i streaming servisa, plaćam Netflix i Amazon i onda uvijek kad nešto želim pogledati nije na tim servisima, nemam volje onda paliti komp i gledati videoteke itd. Jel ima koje riješenje, naravno, legalno, platim koliko treba? Kodi i to mi se neda, jer uvijek ne radi najbolje. Imam 3 TV-a, svi androidi, pa mogu više manje sve instalirati. Jel postoji takva opcija? Nekakav streaming program, IP TV, išta, platim koliko treba. Važno je da radi kak spada i da ima RH titlove, to je must. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30465 |
Premium
|
Tak sam i mislio. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30466 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Naravno da ima legalnih, ali nemoj očekivati nove filmove/serije jer pravo prikazivanja košta. Ako je besplatno, onda je puno reklama jer se moraju nekako financirati. Ovdje je popularan https://pluto.tv/ Ne znam jel ima regionalnih ograničenja, ali ništa što VPN ne riješi
![]() |
#30467 | |
Premium
|
Ima, naravno. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30468 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Malo ste se previse razmahali kako dolazite u posjed pojedinog sadržaja pa vam skrecem paznju na: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203058 A i off topic ste ![]() Hvala na (ne)razumjevanju ![]()
![]() |
#30470 |
Pink Floyd fan
|
Pa tema i je o glupostima kao sto su filmovi ![]() Da nastavimo sa glupostima, Julia Louis-Dreyfus opasno koketira sa Marvelom pod stare dane ![]() https://www.yahoo.com/entertainment/...135357814.html
![]() |
#30471 |
Premium
|
Baš sam nedavno (djelomično) odgledao video nekog lika koji je objašnjavao kako potroši silnu lovu (očito ima više nego mu treba pa rokne gotovo hiljadu funti mjesečno na razne servise) na hrpetinu servisa i opet često ne može pogledati ono što želi ![]()
![]() |
#30472 |
Pink Floyd fan
|
Treba nam servis kao za glazbu gdje svi imaju vise manje sve. Ovo sad ne da nije besmisleno nego uopće nema smisla ![]() Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#30473 |
Premium
|
Mislim da je sveta šuma na ivici između propasti ili odricanja od dekadencije i izdrkavanja u svrhu ostvarivanja kvalitete i isplativosti. Ako bi se budžeti stavili u granice normale onda bi možda i ti servisi izgledali na nešto.
![]() |
#30474 |
Pink Floyd fan
|
Yessss!!! Konačno!!! Nadam se da će biti još više scena košnje i još usporenijih. Prestao sam gledat' jer mi je radnja išla prebrzo ![]() https://variety.com/2024/film/news/r...ix-1236033317/ Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#30475 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Đizus. Filmovi su takvo smeće da ih ni Director's Cut neće spasiti. Akira Kurosawa se prevrće u grobu kada vidi što je Zack napravio od njegovih '7 samuraja'. Što je netko ovdje već primjetio, ima totalnih oksimorona - laseri na sve strane, a oni ugljenom lože kotlove na letjelici kao da je Titanic.
![]() |
#30477 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#30478 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije mi se pretjerano svidio novi Guy Ritchie. Nekako mi je Henry bio naslabija karika u njemu. Općenito mi je film više vukao na Tarantina nego Ritchie-a: cijela scena na tal. brodu me podsjetila na Kill Billa i scene u onom hramu/bordelu/whatever (ova scena).
![]() |
#30480 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|