|
![]() |
#2971 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mislim da na ziro u kn zaraduju na naknadama za uplatu. Naime, ako uplacujete sami na svoj ziro racun, svejedno platite naknadu. Preko internet bankarstva sa pbz tekuceg na pbz ziro je 1kn, drugim nacinima skuplje. A recimo uplata na tekuci je bez naknade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas mi došao paket na moje ime, ali prezime nije isto, nego slično. Naravno druga ulica i sličan kućni broj, ali isti je kvart. Nekad jednostavno je stvar u pošti, ili još gore samom poštaru. Nisam ja preuzeo paket nego majka, a nije obraćala pozornost na adresu u brzini.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2973 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
I kaj je najbolje, 8. dan od moje kupovine, a prije refunda, naletim na njegovu aukciju gdje uredno piše da se može birati više modela i veličina, među kojima su i ove koje meni ne može poslati jer ih nema.
![]() |
![]() |
#2974 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni stigo paket nakon 59 dana. Uglavnom narucio sam 2 itema od istog selera pa je zapakiro u isti paket ali meni je na e-bayu oznacio da je poslao dan nakon sto sam kupio (u 9om mjesecu) a China Post ima zig od 19.10. E sad jel on laze da je poslao u 9-om mjesecu ili njihova posta to salje kad hoce nemam pojma. Uglavnom prije toga mi je vratio lovu za jedan item a za drugi nije i dok smo se natezali za taj drugi item paket je napokon stigo. Vraito sam mu refund jucer i to je to.
![]() |
#2975 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
imam jedno pitanje vezano uz poster koji želim kupiti duže vrijeme [uramiti ga i objesiti na zid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2977 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ovo je meni jedan seller odgovorio 2-3 dana nakon što sam kupio item: Dear customer thanks for your purchase and your payment. your parcel was sent to you already. normally it takes about 2 days for processing in the post office. usually it takes 7-20 working days(not including weekends) for delivery to UK,USA and Australia for other countries, it will takes 10-25 working days(not including weekends) for delivery. but the post office informed us that the amount of parcels to deal with has a huge increase And the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening has cause delay in shipment. so,there will be 5-10 working days delay for delivery.
![]() |
#2979 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Znaci 2 mjeseca ti negine cekanje, problem je sto case trebas podic unutar 45 dana tako da ili ces riskirat ili dizes case pa sta bude narendih 30 dana kolko ti je case otovoren.
![]() |
#2980 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kad stavljate iteme na prodaju na koju ga stranicu stavljate .com .co.uk ili neku treću? Vidim da na co.uk naplaćuju, a na .com ne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2981 |
Mirko, a ne Harry
|
Cura mi ima Maestro žiro račun u Zagrebačkoj i pitali su je jeli hoće da joj naprave na tom istom računu da bude i devizni kao da može preko neta kupovat itd pa me zanima jeli podržava Zagrebačka paypal i jeli može na taj način žiro + devizni na istoj kartici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Da li itko ima iskustva sa "invalid request" errorom kad buyer zeli uplatiti na vas racun?
![]() |
#2985 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Iman uparenu ZABA Electron karticu (devizni račun u eurima) i paypal, pa ako ti ta informacija išta pomaže...
![]() |
#2986 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa, biddam za jedan item, i sad sam pogledao povijest biddanja i vidim da je stalno ista osoba bumpala cijenu bila(rejting mu je nula). http://i.imgur.com/vki0Edv.png Jel moguće sljedeće. Taj da bumpa cijenu, ja osvojim, prijavit možda Ebayu da su moguće nepravilnosti? Jer ovo mi baš pokvareno izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Maestro još uvijek ne može bit linkan na PayPal, neovisno o banci.
![]() |
#2990 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
On je odredio određenu cijenu i stavio je kao svoj max. Obzirom da si ti davao manju cifru, ebay je stalno javljao da si outbid. Ne možeš tu ništa. To je legalno na ebayu.
![]() |
#2995 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
fx
|
Da i ja prokomentiram zabu.... bio korisnik 15 godina, a kad trebas nesto kao da ne postojis, smece, izbjegavati. Erste visu imam. Kupili smo 100+ stvari preko ebaya od .50 do 150+ eura, nikad vecih problema, jedino sto treba cekat da dode nekad. Ako nije doslo ili su poslali krivo dali su 50% popusta za novi item ili refund napravili ako ne stigne. Sve u svemu, vecinu stvari kupujemo preko ebaya. Isplati se. Treba kupovati samo od onih koji imaju veci broj prodanih itema. frend naivac dao 50e za media player a kao player sve radi i moze, samo da ti i kavu skuha iz descriptiona, kad sam vidio da lik koji prodaje ima 0 feedback... reko pozdravi se sa 50e. Tako je i bilo. Naravno sad mu kao ebay ne valja.... naivac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
neovisko koju banku imas, svakim placanjem na ebayu preko paypala imas osiguranje, dakle ne mozes ostati bez novaca. mozes, ako ne znas da u roku 45 dana mozes otvoriti case i pokrenuti postupak za povrat novca, a seller ti odbije napraviti refund van te procedure. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Plus toga postoji i bankarska institucija "Chargeback" ako paypal zakaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Fresh Juice
|
Pitanje, ako mi iz Njemačke šalje paket DHL-om. Jel kod nas ide kod špeditera tih i još će mi naplatit dodatno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|