|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma racku je zalman tih ![]() najsigurnije ti je da maknes taj zalmanov vent (samo ventilator) i nekak na ostatak vf700 stavis neki drugi 80mm ventilator (recimo GT silentblade na 7V) to ja sad planiram na vf900, ovaj stock vent mi je i na 5V glasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
btw kud baš tu ploču i taj RAM
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kartica od 2500kn i asrock ploča koja služi da samo udomi proc. ![]() Štedio si tamo gdje se ne štedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
bas tako, a trebao si suprotno odradit! kakvu dobru plocu pa ti je lakse kasnije nesto upikati ![]()
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam imao dvije Asrock ploče, od toga jednu sa q6600 i mogu reć da njena cijena nije uopće refleksija njenih mogućnosti. Ploča je fakat ok i lijepo radi, samo nije za klokanje. Ja bih osobno rađe ploču za 500 kn i grafičku za 2500kn ako moram radit kompromis. Stvarno ne znam što bih radio s pločom od 2000kn i grafičkom za 500, sori dečki, al fakat je tak. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Premium
|
Citiraj:
A btw ploca je skroz ok...barem po misljenju ostalih..nije sad nes too much al ploca je skroz ok i nisam profi,komp mi sluzi za igranje i surfanje netom...glazba i te stvari...thx likovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Sa kikićima se ne vrijedi raspravljati..i to uvijek dva,tri ista.. Usporedi onda neku životinjsku ploču od 1500kn,i recimo 8800GT..sa pločom od 500kn..i 3870x2...duplo je brža potonja kombinacija..uz uvjet istog proca i količine memorije.. Ne znam o čemu raspravljamo..pa ja sam imao 479kn je došla Gigabyte nforce3 ploču,ljudi su mi se smijali..a clockao sam Athlone64 žešće nego oni na Asusima od 1200+ kn...smiješno.. Sad imam ASUS-a..netko će reći,što ovo piše čovjek koji kupuje brandove, da se tako izrazim(ASUS,Abit,itd)..al jednostavno sam morao napisati..jer je i moja danas ploča smiješno jeftina,a ima brutalnije OC/stability mogućnosti od 90% razvikanijih i duplo skupljih modela..iskusniji useri znaju što je dobar primjerak P5K Vanille... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Banned
|
To je stvar iskustva jednostavno..moraš sastaviti/rastaviti desetke kompova..da rade,naravno..isprobati desetke VGA,zvučnjača.. Ne kažem da ja to sve znam..al sigurno ti neću nikad preporučiti 1500kn ploču samo zato što košta 1500kn...i piše glam-slovima ASUS..kontaš? ![]() Pogledaj malo Gigabyte modele ako si sumnjičav prema AsRocku..oni su ASUS-ova filijala za mid-low range kompove..trebali bi biti kvalitetni..bar donekle.. Gigabyte je solidan,zašto ne..mnogo usera je prezadovoljno,a za 600kn biraš ploču.. ![]() Nisam pratio thread otpočetka..pretpostavljam da si uzeo 3870x2,pa te MBO zanima..pa uzmi neku sa p35 chipsetom od Gigabyte-a,do 600kn i super.. Malo pogledaj samo kompatibilnost RAM-a..na njihovom siteu..pa se ravnaj prema tome..da ne bi bilo,kupio RAM skuplji od ploče..a nema slike na monitoru.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Banned
|
A gle..uvijek je bolje uzeti brand,za istu cijenu/mogućnosti..ako se već potrefi tako..al to je rijetko.. ![]() ASUS/Abit/GB/DFi..Razer je dobro napisao..pogledaj..ma MBO imaš napretek za tu lovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
|
fali ti to kaj si uzeo RAM koji je sve samo ne isplativ kupit C5 dominatore koji delaju ko višestruko jeftiniji Kingmaxi mi nema nekog smisla, također udomit onu grafu i cpu na toj ploči nije najsretnije rješenje IMHO kad već ideš slagat takvu konfu jel bilo teško kupit ploču tipa Asus P5K ili Abit IP35, DFI DK P35? koliko sam čuo Gigabyte se vratio na staro i više nema veze sa Asusom
![]() |
#291 |
Guest
|
Ajaj,braćo,odoste u OT! ![]() Kupio je što je kupio,i to je to (on zadovoljan). Ajd'mo malo o ATI-ju... opet ![]() EDIT:@Ozi: (post ispod da ne spamam): Deja-vu ![]() Lik post iza tvoga je izjavio isto to,u dlaku...samo na pravo mjesto ![]() Prepustimo ovaj dio podforuma onima koji imaju nešto reći o x2 ATI-jevkam. (nhf & LP) Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 25.04.2008. u 22:56. |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
Thedream, slažem se s onim što si rekao. MinimalSB (što god to značilo ![]() Windfucker, jel' OT ako pričam o 3870, a ne o 3870X2? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Premium
|
Citiraj:
btw da vas pitam ova grafulja hd 3870 x2 je ludnica...sam to ocu rec..heheh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Moderator
|
![]() |
#295 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo danas sam sebi sklopio komp, grafa je strasna za gledati ![]() ![]()
![]() |
#299 | |
Premium
|
Citiraj:
e da molio bi odgovor na ovo..dobio sam 3dmark instalacijski cd al ga nisam instaliro, cemu on sluzi.. Zadnje izmijenjeno od: MinimalSB. 02.05.2008. u 11:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Banned
|
De malo prati forum.3dmark je benčmark za koji valjda naprimjer svi znaju i smisao života je taj da imaš što veći score i da ga možeš ljudima tu nabijat na nos ![]() Otvoriš fino Catalyst control center,nađeš 3d opcije i sve povučeš na desnu stranu.I pritom gledaš jel donosi zamjetna poboljšanja.i očekuj da će ti broj fps-a respektabilno pasti nakon što to učiniš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|