|
![]() |
#271 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() SLI (engl. Scalable Link Interface) je način spajanja dvije (pa i više) grafičke kartice tako da mogu raditi zajedno. Time se osigurava veća procesorska moć kao i sama količina memorije. Preteča ove tehnologije je imala istu skraćenicu SLI (Scan Line Interleave) koju je predstavio 3dfx 1998. godine (kojeg je NVIDIA kasnije kupila). NVIDIA je nakon kupovine ponovo predstavila tehnologiju 2004. godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Kad se sjetim,suza krene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ontopic Kad se sjetim, suza krene - ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
istina,al dobio sam svoju sa računa ipak....to kaj je samnom došla kuma,tada tužiteljica glavna pravosuđa,je samo pomoglo da dobijem i neku zvučnu karticu uz ispriku ![]() Uuuu da 9500...pretvorba u 9700...jel? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Isss, kako je to bilo dobro, kad si spomenuo pajpove, odmah se sjetim legendarne Nvidie 6800LE. Editiranje sa riva tunerom, otključavanje na 12 pajpa i 6 vertexa procesora (defalut je 8pajpa i 4vp-a). Neke su išle i na full otključavanje (16,6). A nakon toga flash modanog biosa sa voltažom 1.3V (def je 1.1V) u overclock sa 325mhz na 460mhz ![]() Da mi je negdje naći SS-ove ![]() Eh, to su bili ozbiljni modovi, ta grafa je bila uz bok 6800 Ultra koja je bila valjda 3,5k kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
Kad se sjetim kad sam na 6800LE otključao sve pixel i vertex shadere i radilo je bez artefakata ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#282 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Inace, nekidan sam malo kopao po starim stvarima doma i nasao sljedece: Apsolutni rariteti: - Kenwood True72x CDROM (to je onaj cudni CD koji je vrtio na 10x, a cita sa 7 zraka) - Trident TVGA8800CS, 512kB RAM, ISA (ovo mi je iz 386SX/16 stroja od pred 20 godina) - 2400bps modem ![]() Sulude grafulje: - Hercules Dynamite 128/Video, Tseng Labs ET6000 GPU, 4.5MB MDRAM - #9 Imagine128, 4MB RAM - Matrox Millenium2, 8MB RAM - Elsa Gloria L/MX - profi 3D graficka sa 3DLabs Glint GPUom i jos nekakvim cudesima po sebi - 2x 3dfx Voodoo2 PCI sa SLI kablicem (ovo je kod Bubbe negde) - 2x Voodoo5 5500 AGP, 2x VSA100 GPU, 64MB (mislim da je ovo kod jednog clana hr.comp.hardver grupe, a druga je skurena) Standardni rariteti: - Creative SoundBlaster AWE32, ISA - 3Com 3C905C-TXM B, 100Mbps NIC, Made in USA - ATARI 1040ST (ovo bi trebalo bit kod Bubbe, al di je tocno nemam pojma) ![]()
Zadnje izmijenjeno od: calypso. 11.01.2014. u 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
@Destro, mislim da je bio X800Pro agp u igri. Eh, mladi i nadobudni ![]() @Duke, da poseban je taj osjećaj. Ja sam još i gore NV5 silencer stavio. Onu mrcinu od turbinskog hladnjaka. Ma joj, zbog te grafe sam se zaljubio u hardware ![]() @Pupo, ozbiljan mod u performance-wise smislu, da se ispravim ![]() ![]() Gdje toga ima danas? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zanimljiva stvar da sam nedavno kod kolege otkrio Voodoo 5 5500 64mb agp u starom računalu, pogledali cijene na ebay i stavili početnu cijenu 60 a 120 dolara opciju "buy now" , prodali drugi dan, neki lik iz Švicarske kupio, po njegovim riječima sklapa stroj za retro gaming ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Guest
|
Ja sam ju imao i prodao ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#288 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Zakon, obožavao sam to ko klinac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Još se sjećam svog Super action seta ![]() ![]()
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 11.01.2014. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Lynnfield
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjećam se da sam sa susjedovim unukom na njegovom (mislim) Nintendo Stationu igrao neku co-op igricu kojoj se nikako ne mogu sjetiti imena. Znam da sam jedva čekao praznike kad bi ga starci poslali iz Osijeka, pa bi on ponio konzolu i kazetu s igrom. Ako netko zna kako se igra zove, bilo bi savršeno... Znam da smo bili nekakvi ratnici u srednjem vijeku ili sl. razdoblju, mlatili ekipu mačevima, pa ako ti je došao i zmaj, mogao si zajahat zmaja i onda vatrom po ekipi. Skroz linearna igrica, nije bilo nikakvih specijalnih stvari za raditi osim toga. Cilj je bio zajedno doći do kraja nivoa, samo desno i to je to ![]()
![]() |
#298 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Lynnfield
|
a prva na kompu je valjda bila kod susjeda,wolfenstein očito,to znam da se moglo pucat i na zidovima su bile slike od kojih su neke ustvari bile tajna vrata kasnije se u knjižnici igrao doom,i quake možda |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
|
|