|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
BroKula Mod 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zatim kao posljedica želje za isprobavanjem tek kupljenog dremela slijedilo je naravno rezanje, prvo sam napravio rupu za 9cm vent ispod napajanja (kojeg sam btw. kasnije skinuo) : ![]() Skidanje prednje "maske" i rezanje dijela za pwr. i reset dugmad jer smetaju 12 koja će doći na njihovo mjesto. ![]() Zatim kako mi se svidjelo rezati plastiku nastavio sam sa rezanjem označenog dijela: ![]() koji je ispao ovako: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
lakše je uzeti malo nitro raz. i obrisati ga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
opet radost i veselje - sprejanje nakon farbanja maske prvi put (nema ovog sjaja ovo je od blica): ![]() a zatim kako ne bi bilo kao 90% kanti odlučio sam se na kombinaciju i to je ispalo ovako (ova bočna stranica nije skroz legla jer se boja nije skroz osušila i zato je tu malo bijelo): ![]() slaganje unutrašnjosti: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nakon blagdana plan je završiti ovu kantu i hlađenje grafe koje nije do kraja rješeno ali o tome kada sve poslikam i ulovim vremena za to. Btw. sretni vam blagdani ![]() Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Taman sam te mislio pitat za elegantno rjesenje onog pregiba pozadi di ide vent, a ono... ![]() ![]() Ideja je dobra, (ono crveno i crno mi se svidja) no mislim da si se mozda ipak trebal malo vise potrudit oko rezanja... ![]() PS: Pozdrav bratu i supatniku po kucistu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Što se tiče pregiba nazad to možeš vrlo lako rješiti (da vent stoji ravno); prišarafiš gdje ti je izbačeno-na nuli normalno kao svaki drugi vent a tamo gdje ostane visiti staviš običnu dužu vidu i 2 matice kojima onda reguliraš nagib. Lim se pigao taman koliko treba he he he a dok režeš imaš Božićni ambijent - čuješ "Zvončiće" još 1/2 sata nakon što izrežeš. Kako sam napisao osobno mi nije bitno kako izgledaju ovi djelovi koji se ne vide već po redoslljedu: 1. Protok zraka - kako bih mogao što više utišati komp tj dići clock 2. Funkcionalnost - a to trenutno nemam i na tome ću raditi nakon blagdana; nemam front USB koji mi treba svaki dan 3. Izgled tj. opći dojam jer kanta stoji ispod stola i nije baš da je svaki dan zagledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
DFI nF4 Series - ultra d AMD Athlon 64 3200+ trenutno na 2650 MHz NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB); trenutno na 590 - 770 (uz moje novo hlađenje GPU-a ali o tome nekada poslije) 2 kekasa rama (512+256) kojeg btw. K U P U J E M već duže vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
kako sam obećao nastavak: zbog buke venta na grafi odlučio sam se za malo experimentiranja uz dijelove koji su mi skupljali prašinu; na grafu sam odlučio montirati ovaj hladnjak : ![]() slijedilo je bušenje baze kako bi rupe odgovarale onim na grafi i iz par pokušaja sam uspio te montirao hladnjak : [img=http://img125.imageshack.us/img125/996/23fb2.th.jpg] [img=http://img84.imageshack.us/img84/9247/24ma1.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Kako mi je ovaj limic zadavo probleme njega sam uklonio te na kraju na hladnjak montirao enermaxovu 9 : [img=http://img297.imageshack.us/img297/8320/25ry8.th.jpg] [img=http://img104.imageshack.us/img104/5355/26bl7.th.jpg] rezultat ... trenutna temp grafe 34-35 vent se ne čuje tj max je smanjen a ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|