|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
ELCON 2253EU neće u router mode
I tako postoje upute za prebacivanje ovog modema u router mode, i upute slijedim od početka do kraja, upišem sve redom i napravim kako je napisano. Na PC-u postavim sve, od IP-a, preko subneta, do gateway-a. I ovaj kategorički odbija bit router. Diagnostic mi na kraju daje FAIL na: Test authentication with ISP Test the assigned IP address Ping default gateway E, sad, pošto sam istu stvar napravio već 3 puta, može bit da sam lud, ali je situacija uvijek ista. Jasno mi je na šta ukazuju ovi FAIL-ovi gore, ali koji je uzrok?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Već ga vidim da se vrti u krug ko Baltazar sa očitim upitnicima poviše - hehe Pretpostavljam da si probao reset na defaultne postavke (modem upaljen, pritisni botun zada cca 10 sec, pusti i sačekaj da se inicijalizira ponovo). Po opisanom, nešto nevalja u WAN postavkama (user name / pass, VPI / VCI, . . .). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ne, TI si Baltazar, jer mi riješiš problem, a ja sam jedan od onih iz "A je to". ![]() WAN postavke sam namjestio prema uputama, fala bogu "juzernejm" i "pasvord" znam, tako da... Sve izgleda kako bi trebalo, ali ne radi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|