|
![]() |
#31 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Molim te, ako ti nije problem, da izmjeriš temperaturu sa Core Tempom 0.95.4, jer ovi stariji nisu baš precizni sa novijim procevima...meni npr. fula temperaturu za 15-ak stupnjeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
@Zalman haters ![]() Dok je zalman owno okolo ostalih nije bilo blizu..... ![]() a kosto je neko reko sve je to u 2-3C, tak da mi je i dizajn kulera isto bitan jer imam ChieftecBIG sa plexi stranicom.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
kakva ruza suncokret *ebote, ne kuzim kako freezer nebi stao na dq6 kad stane ultra 120 extreme...doticni cooler je po meni najbolji/isplativiji izbor (freezer jel...) ...i cini mi se da je tema presla u "Zalman Vs Ostali", a takve su mi/nam najdraze, jos samo nek Tor odbanna Dragu da bude zanimljivije ![]()
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uber Gosu nemam se namjere prepirat ali stvarno mi više ide na neku stvar kada član dođe po savjet i onda sve savjete pobija postavljajući sebe na uzvišeno mjesto. Kad si već tako pun informacija onda i sam odluči što ćeš stavit na svoj E4400.
![]() |
#36 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nekak sam trenutno najblizi TT big typhoonu. Hvala svima na opaskama i savjetima poz. ![]() @EDIT TT BT VX ide gore i gotovo, ako koga zanima prevagnula je jednostavnija montaza + lagana eventualna izmjena venta. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Uber Gosu. 05.10.2007. u 09:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|