|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
kojim programom pratit temp.
...za plocu gigabyte ga-965p-s3 onaj easytune 5 mi nesto sumnjiv s obzirom da mi javlja brzinu cpu fana izmedju 800 i 1000 a temp mu ne prelazi 45 C. i da..zasto mi u easytune nije omogucena opcija smart dan i mib2? unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj SpeedFan. Dosad nisam imao zamjerke na njega ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje nemoj probat, bit će svega... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Što nisi to isto pitanje postavio na topicu koji je malo ispod ovoga... ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Ni jedan ni drugi ne rade kako treba... SpeedFan baca bolesne temperature, snižava brzinu venta bez pitanja što poslije ne možeš podić pa dolazi do pregrijavanja i treba resetirat komp itd. MBM nisam stigao kak treba konfigurirat, al na brzinu je isto bio katastrofa. Zasad je jedino rješenje EasyTune ili što novija verzija Everesta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
|
Znaci tisuce korisnika su mutave jer domy_os tvrdi da ni jedan ni drugi ne rade kako treba? Gle, mozda tebi ne rade kako treba sto ne znaci da ce i drugima radit lose. Meni SpeedFan radi i gotovo uvijek je radio odlicno, a promijenio sam hrpetinu ploca. Izuzetak su bile neke ASRock-ice i neke egzoticnije ploce... ako imas plocu s kojom se bas ne slaze (odnosno nema podrske za nju) ili ga ne znas/ne zelis podesiti da radi kako treba, to je drugi par cipela i to nije razlog da se generalizira na nacin da XY program "ne radi kako treba". : stoopid Sto covjeka kosta da proba? EDIT: tek sam naknadno skuzio da imate iste ploce, ali svejedno stojim iza ovog gore, ponajvise toga "nek covjek proba".
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Dobro jutro... ![]() EDIT: Zaboravih napomenut da je verzija 4.30 donekle OK, al opet ne savršena.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
*ebiga, kasno palim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
MBM5 imao na NF7, Solteku, sad na AN7 i isproban na još konfiguracija, nikad problema, nikad ništa posebno podešavano. Uvijek bio zgodan zbog pamćenja high-low voltaža. Sad mi ne treba ništa jer mi se hebe za temperature i voltaže jer znam da sve radi kako treba što se tiče toga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|