|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
BIOS pitanje
Bok! Imam u BIOS-u opciju da se brzina CPU-a odredjuje OS-om, pa onda da je maximum...ne znam sad napamet kako glasi ta opcija, u biti ono sto mene zanima je kako da je ostavim? Sad je na maximum, prije je bila AUTO (os je odredjivao brzinu CPU-a) tak nesto... A inace, imam P4 @ 3.0 GHz i giga RAM-a Corsair (nije XMS), ploca asus p5n32sli-deluxe i ne kuzim zasto se windowsi bootaju prilicno sporo za tu konfu? Ona crta prodje i po 10puta? Hvala
The complexity for minimum component costs has increased at a rate of roughly a factor of two per year ... Certainly over the short term this rate can be expected to continue, if not to increase. Over the longer term, the rate of increase is a bit more uncertain, although there is no reason to believe it will not remain nearly constant for at least 10 years. That means by 1975, the number of components per integrated circuit for minimum cost will be 65,000. I believe that such a large circuit can be built on a single wafer. - Gordon Moore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne bi bilo loše da kažeš puno ime te opcije, možda je EIST (ako imaš P4 630, onda se vjerojatno radi o tome). Ako se radi o EIST-u, preporučam da imaš tu opciju upaljenu ![]() Što se tiče sporog bootanja, stvar je možda u procesima koji se pale kada i Windowsi (a.k.a. driveri,anti-virusi,razni agenti itd.) pa ne bi bilo loše to pročešljati ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL! Dizanje sistema ovisi o puno faktora, Crash ne mozes ti reci "i meni je na AMD-u tako" NHF : roller : Da vidis kak bi se brzo digao sistem sa "golim" windowsima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|