|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
IHS iliti ono gore na P4
U novostima PCE se spominje skidanje IHSa sa P4. Po mom mišljenju prilično glup potez ![]() Skinuo je zaštitu procesora i time izgubio garanciju, mogo ga je trajno sje..., glupo izgleda.... a sve s gubitkom temperature od maks. 3,5 stupnjeva. Za mene beskorisno i prerizično. Probao je na Williamette, a mene zanima ima li gdje isti postupak sa Northwoodom?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
vec je jednom bilo da su neki to pokusali skinuti ali su zajebali proc a jednima je to otpalo kad su hladili vapochilom i otisao proc. eto ja znam za tri slucaja i sam je jednom uspjelo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: IHS iliti ono gore na P4
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
oslobodi se malo, istrazuj prostranstva oko "intel"a...ima tu jos foruma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Ma neda se meni mješat sa ostalima.Nisam nikad bil na AMD bazi pa nit ne želim ništa pisat o tome jer ću ispast tropa. A o ostatku nit nema štogod pametnog reć jer baš i nema kaj novoga. A i nije da se baš svake prestupne ovdje nekaj dešava.Ima kvalitetnih rasprava ovdje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: IHS iliti ono gore na P4
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: IHS iliti ono gore na P4
Citiraj:
Prodat ga je teško - a sad baš zbog temperature mislim da onaj tko želi nižu temperaturu (onaj tip ima zračno) će si upiknuti vodeno ili Vapochill ili nedaj bože LN pa će imati još nižu.
![]() |
![]() |
#9 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: IHS iliti ono gore na P4
Citiraj:
Frajer na overclockers.com je ljepo upozorio da uzmemo u obzir taj rizik da nam procesor crkne i da ga ne možemo reklamirati nego da si lijepo kupimo novi. To rade samo entuzijasti (čitaj: freakovi), a među kojima sam i ja. Za početak sam izbrusio IHS, a dalje čemo vidjet. Tako i onako moj nije imao garanciju i prije brušenja, a kamoli poslje. ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|