|
![]() |
#1951 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jbt dan danas imam oziljke po koljenima, laktovima, bradi, a jedino s cega sam padao je skejt (obicni, ne elektricni ![]() Kako ono kazu braca bajkeri, "dress for the slide, not for the ride'
![]() |
![]() |
#1952 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
49%winner
|
Stigli turisti i u moje selo, malo kasnije nego inace. Sad su to vec one propisne guzve, to je taj turizam koji smo cekali... Anyway, samo na putu do mora sam skoro zgazio klinca na romobilu, a na povratku je mene skoro "zgazila" klinka. I vidio sam nesto sto sam mislio da danas nije moguce - mali visine niti 100cm (imam kcer te visine) vozi mali romobil na nozni pogon, u jednoj ruci sokic i siba on preko zebre da bi dosao u parkic... Auti mu staju, a on nevidljiv na cesti jbt. Znaci ako se nisam sledio u tom trenu. Nitko nije prelazio cestu s njim, nisam vidio da ga itko ceka s druge strane. Koji kurac je u glavama tih roditelja? Ili glave puste na granici kad idu na more? Jebeni horor! Btw zadnjih tjedan dana maltene svaki dan u novinama nova vijest da netko pobere romobilistu maloljetnika, izdaju se apeli roditeljima ovo ono. Ne znam je li i na kontinentu isti problem, ali tu u Puli je izgleda (konacno) eskaliralo.
![]() |
![]() |
#1954 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Zalim se jedino na tezinu, koja je narasla bas na svakome modelu, mada ironicno konstatiram, kako sam svim modifikacijama na vlastitom, vec odavno presao normalne tezine ![]() Covjek koji je zgazio zenu u Ilici, koja je preminula koji dan kasnije, isto je imao takvu kacigu. Postoji nekoliko vozaca s koji svakodnevno po tramvajskim tracnicama voze 40 na vise, uz punu opremu i modele visoke klase, misleci da su tako sigurni, do narednih crtica crne kronike. Izasao je najnoviji kvazi radijalni tip 10" geliranih, izgledaju jako dobro. Kad ih monitiram stavim slike, ako ne zaboravim. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Nažalost samo dokaz koliko smo “pametni”, neotesani i prvenstveno nedokazani. Neće nitko Rokiju govorit’… Zato i zabranjuju vožnju po gradovima i kvartovima malo po malo. Drugačije ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
49%winner
|
Danas sam sve vidio. Medjugradska cesta i brzine oko 60-80 km/h, policijska patrola u sumici i pecaju... A pored njih na romobilu prolazi turist bez kacige na glavi i sa vrecicom u ruci. Vozio je jedva 20 na sat, malo po cesti malo po makadamu uz cestu. Prosao pored patrole, ni a ni be. Top!
![]() |
![]() |
#1958 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Kacigu moraju nositi osobe mlađe od 16 godina, tako da tu nema prekršaja. Ako osoba vozi po cesti, to znači da nema pločnika, opet nije prekršaj. Nema policija šta tu kažnjavati.
![]() |
#1959 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Dio vezan za 16 godina vrijedi za bicikle, ne za romobile. I romobili ne smiju na cestu gdje se smije voziti više od 50 na sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Pa je onda isti mali covjek skloniji nego ikad ranije, uz nagovor medija, pozeljeti svaku poru zivota regulirati, zabraniti, a vodjen iluzijom da sve moze kontrolirati, dok se ne dovede do "savrsenog" uredjenja. To je naravno, iluzija. Prije dvadeset godina, radijski voditelji su me glazbom budili, danas me svaki dan podsjecaju da je "svjetski" dan neke bolesti koju moram slaviti, iza koje "slucajno" ide reklama neke klinike koja slucajno bas daje popust za dijagonistiku iste. Svaki dan moram obozavati kult tijela, moram "misliti na sebe", biti "poseban" ili se "izraziti" da izgledam kao tisuce klonova, jer ja to "zasluzujem" i slicne korporativne kovanice kojima je ispraznost dnevnog govora ispunjena do limita. Ukratko nezadovljstvo i negativnost na svakome koraku. A s druge strane, nije tako uzasno, ovisi kakav si dozvolio da ti postane pogled ![]() Na temu zabrana i kaciga nastrikao sam more upisa, pa nemam potrebe se ponavljati. No ironizirao sam pojedine vozace koji misle da su nepogresivi, a imaju svu opremu, pa i dalje nekoga odvedu u traumu ili smrt, pored mene koji nemam i nikad necu imati kacigu, ali nikoga do danas nisam ostetio, pa cak ni prepao. Evo gume, samo, istom pristigle su nijansu novije/drugacije: ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam na kraju uzeo Xiaomi Electric Scooter 5 Pro Sin ga vozi svako dan za na posao, cca 7-8 km/dnevno za posao. Nije baš lagan, za prenositi ga (22kg) ali djeluje solidno izradjen. probao sam ga i ja sa svojih 105kg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
8-bit Gen.
|
@Pogi, ne vidje ti prijasnji upis, slabo pratim. Steta sto nisi ranije javio, u ZG-u je trenutno zacudjujuce dobra cijena bas za taj model. Koliko si platio? U svakom slucaju sretno u voznji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 | |
Premium
|
Citiraj:
10" čega? kotača? pa mini morris je imao 10" kotače. kakav je to romobil onda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
Premium
|
Citiraj:
to se vidi baš po tim ludovanjima na romobilu. ak zabraniš nešto odma si diktator najjgore komunističke zemlje.... ma nek se pune crne kronike osakaćene djece koja luduju...meni ni iz đepa ni u đep. dok se ne zaleti u mene ili moj auto. - onda ide meni u đep jer idem privatnom tužbom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|