|
![]() |
#2731 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#2732 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 31.08.2024. u 19:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koji je dobar tracker za anime? imam plex koji dijelim s 2 frenda i sta god treba nadem na tdayu i thru. ali taj jedan frend ubija sa svojim anime zeljama. ![]() edit: da sam sebi odgovorim. nasao sam neki nyaa.si ima sve sto mi je trebalo. sad sam ga upogonio s sonarom i plexom. sve funkcionira super. Zadnje izmijenjeno od: Zeryx. 20.09.2024. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ljudi, trebao bi nabaviti negdje par ovi ovih limunada serija koje su sada u djiru. Kako mi se neda downloadati kod mene doma razmisljam o nekom torrent / seed serveru. Ima tko da mi nesto preporuci? Preferiram da je nesto na monthly bazi pa platim kada mi zatreba. Ou i BTW, koji bi torrent tracker preporucili za te relativno popularne serije kao And Just Like That i slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104761 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Meni ne radi link... Nije dozvoljen pristup... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Kako pristupiti? 😁 EDIT: Našao! Hvala na informaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#2747 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Zna li netko kakvu dobru alternativu Wafflesu? Tamo mi je bilo odlično i onda je sve propalo, pa sam se snalazio u zadnje vrijeme.. No dosta mi snalaženja uokolo. Želim imati jedno mjesto koje posjećujem radi muzike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Društvance, imam jedan dječji problemčić. Netflix od 1.8. maknuo Mašu i Medvjed iz asortimana pa sad tražim kako to što jednostavnije nabaviti jer sam u problemima (dio rutine prije spavanja). Znači, radi se o verziji koja je sinkroniziran na hrvatski. Ima li toga na "alternativnim" izvorima? Nisam više u tim vodama pa molim da me usmjerite (može i na PM). Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
dinos3, hvala majstore, spasio si stvar ![]() ![]() Dule, hvala i tebi na informaciji. Regat ću se jer mi i žena nešto jambra da hoće utakmice koje nije gledala na svjetskim prvenstvima Rusija i Katar pa vjerujem da ću to tamo naći. Pretpostavljam da je Hrvatska i dalje El Dorado za torrente (ne trebaju VPN-ovi i neke posebne zaštite za seedanje?). edit: Izgleda da se ipak neću regat ![]() Zadnje izmijenjeno od: generic. 04.08.2025. u 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Postoji li neki tracker isključivo za software, tražim nešto specifično. Za DJ-in? Zna netko nešto gdje bi se tako moglo pronaći, ako zna.. Molim da mi se javi na DM. Tnx
![]() |
#2757 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Na rutrackeru se zna naći svakojakih egzotičnih stvarčica, ko i na demonoidu nekad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2018
|
Imam jednu molbu, a ne tiče se treckera. Tražim jednu hrvatsku seriju - raritet Bila je prije mnogo godina na balkandownoldu, ali je u međuvremenu uploader preminuo, pa ništa od linkova. Diogeneš (Diogenes, 1971) - Serija Rezija: Georgij Paro i Vjekoslav Vidosevic Uloge: Boris Buzancic, Iva Marjanovic, Mustafa Nadarevic, Ervina Dragman, Marija Paro, Ivo Kadic, Etta Bortolazzi, Franjo Majetic, Nada Klasterka, Bozidar Oreskovic, Vera Misita, Zvonko Strmac, Ugljesa Kojadinovic, Franjo Stefulj, Branko Bonaci, Mato Ergovic, Dragan Milivojevic, Vjenceslav Kapural, Miro Segrt, Ana Hercigonja, Mirko Svec, Boris Festini Pri adaptaciji se književnik Ivica Ivanac služio romanom, no nastojao je ostaviti autentične dijaloge, tako da je zadržao i jezik Šenoina vremena. U prvoj epizodi pratimo događaje koji okružuju mladog kapetana, Belizara pl. Pakića, ali istodobno i zbivanja u kući bravarskog majstora Magića. Lijepog, omiljenoga i bogatoga, k tomu još i štićenika uglednog grofa Antuna Jankovića, Belizara zamjećuje pukovnik Klefeld. Želeći ostvariti neke političke planove u Hrvatskoj, on ga nastoji oženiti svojom kćeri Amalijom. Ali na jednoj zabavi grofice Sermage sve će krenuti neželjenim tokom. Braneći čast mlade djevojke Ružice, Belizar će u dvoboju ubiti baruna Bergena. Kako su dvoboji prema odredbi carice Marije Terezije strogo zabranjeni, za Belizara počinju velike nevolje... Serija ima 5 dijelova O nadoknadi za nabavljanje serije ćemo se dogovorit preko pm. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|