|
23.01.2024., 12:31 | #3361 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
23.01.2024., 12:39 | #3362 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 23.01.2024. u 12:50. |
|
23.01.2024., 12:49 | #3363 | |
Premium
|
Citiraj:
- rotirke znače da ćeš dobit pendrek u bubreg jer si se eto našao u tom području - krivi potezi od ranije se nikad ne zaboravljaju obzirom da si očito iskvaren do srži. Ona kazna koju si odslužio je samo uvod u stvarnu rehabilitaciju koja će završiti samo kad te prekrije ljubljena zemlja - autoritet se ništa ne pita već se na upit čovjeka u uniformi stane uspravno i kaže "ja vol!" te se čeka što će njihova autoritativna bezgrešnost narediti u datom trenutku i je*eš GDPR, to je za pi*ke, pravi baje se ne boje da o njima svi skupljaju podatke, od Kauflanda što će im nudit jeftini parizer po cijeni pršuta jer zna da to baje najčešće kupuju jer ne čitaju sastav pa je potražnja velika, do istih takvih baja što iza službene značke dr*aju na scene zatvorskog silovanja |
|
23.01.2024., 13:44 | #3365 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Za sranje je uvijek potrebno dvoje, radije ću surađivat 2-3 minute nego se grbaviti. Bilo je i situacija gdje sam zbog suradnje i pošteđen kazne koju sam zaslužio. A u jednoj pak situaciji sam za duplo prekoračenu brzinu dobio umanjenje da sam prekoračio za najmanju kaznu. U cilju mi je što prije nastaviti svojim putem tak da.. |
23.01.2024., 14:36 | #3366 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ovo kurcenje u 40tima mi nikad neće biti jasno... Ljudi rade svoj posao, surađujem i gotovo sve za par minuta. Kad sam bio mlad i kurcevit navukao sam si pola stanice na vrat i jebali su me kako su htjeli😂 Sad sam pametniji i razumijem kako svijet funkcionira i ne forsiram svoja prava u takvim situacijama jer shvaćam da mi druge solucije još manje vremenski odgovaraju . Svima će nam u društvu biti lakše kad se počnemo ponašati odraslije... Poslano sa mog |
23.01.2024., 15:02 | #3367 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa ajmo ponoviti... Znači nikada kažnjavan, nikada ništa, zaustavlja me policija preko cijele kolone. Bilo nas je jedno 5-6 auta, ja negdje 4. u koloni, vozim kao i svi istom brzinom. Kia Rio, 2012. godište. Auto registriran, nikakav prekršaj nisam imao u tom trenutku i nikada prije. Zaustavljaju me, civilni auto (rotirke iza stakla + suvozač lizalku kroz prozor), stanemo kraj ceste na odmaralištu, dvojica izlaze, civil, značke oko vrata na nekakvom lančiću. Dobar dan, dobar dan, vozačka i prometna. Može i osobna. Sve ja to dam. Razog putovanja, gdje idemo, itd. Sve ja to kažem, Vir, more, godišnji. Jedan predaje drugome dokumente, ovaj drugi s dokumentaima odlazi u auto, a jedan nastavlja razgovor. Ja spomenem da idemo na Vir, on tu meni utrpa "Planiramo li na Pag malo na party", onak kroz zajebanciju pa usput "Jel planiramo nešto prodati na Zrću usput?" Ja kažem da niti ne planiram ići na Pag. Možete izaći iz vozila? Mogu, naravno. Mogu li izvaditi sve iz džepa? Može, naravno. Možete otvoriti bunker? Mogu, naravno. Kia Rio, puno ko čep. Jedva sam bunker zatvorio. Vraća se ovaj s dokumentima, bez riječi. Kaže na to, može li gospođa izaći iz vozila. Može, naravno. Može li pretres žene, može naravno. Izlazi 3. osoba iz auta, ženska. Pregleda ženu, izvadi sve iz džepa, novčanik otvori, pregleda torbicu, sve stoji. U tom pregledu pada mobitel policajki na pod, nikome jebeno ništa, dobro da ga nije ugazila još. Lagano mi sada živci na 100. Tu je već prošlo dobih 15 minuta. Surađujem. Kako ta policajka pregledava ženu, iz njezinih vrata jedan od ove dvojice po vratima od auta pregledava maramice, flaše od soka itd. Nakon toga, jedan od ovih dvoje kreće iz gepeka vaditi svari i stavljati ih na pod (zemljani pod) te otvarati naše torbe. Bez ijednog pitanja. Ja pitam, da li mogu kako pomoći i koji je razlog toga... "Gospodine, molim vas da se odmaknete od vozila." Ja pitam zašto, što sam točno skrivio i što traže? "Zato jer sam ja tako rekao...". Na to zatvaram gepek i zaključavam auto. Žena i ja stojimo dalje kraj auta i gledamo se svi. Doslovno je jedna torba s kozmetikom i jedna putna torba bila na podu, ja zatvaram gepek. "Da li odbijam suradnju i ometam ih u njihovom poslu?" Ja kažem da ne odbijam nikakvu suradnju, samo mi nije jasno zašto me tako tretiraju, zašto bez mog pitanja diraju moje privatne stvari i koji je razlog zaustavljanja i pretresa? Stvarno tražim opravdan razlog. Bez da znam išta o pretresu, znači sav se tresem što od straha, što od toga kako me tretiraju. Ne dobivam odgovor, ovaj i dalje zahtjeva, bahato, da otvorim bunker. I sad, onako u strahu, zahtjevam da se pozove šef patrole/smjene i da s njim popričam, ako je nešto već u autu, neće nikamo pobjeći, neka dođe on, da mi razlog za pretres i neka pretrasaju auto. Gledamo se svi 20 sekundi, vrati mi dokumente ovaj drugi, sretan put i hvala na suradnji. E sad, ovo je doslovno od crte do crte napisano kako se desilo. Kao što gore rekao, nikada kažnjavan ni za jednu prometnu kaznu, kamoli nešto žešće, 17 godina sam u prometu. Što sam točno trebao? Ostaviti da mi izvade sve stvari iz auta, otvaraju torbu po torbu? Na kraju dana, točno koji je razlog toga, dan danas ne znam. Naravno, u tom trenutku ja nisam znao kako postupiti niti kako se ponašati, sve što sam napravio je bilo u afektu. Čim smo sjeli u auto, stali na kavi u prvom kaviću, zvao sam jedno 3 frenda, od kojih je jedan malo jači šaraf u MUP-u i svi tri su mi rekli da imaju na toj relaciji akciju droga, jer imaju dojavu da ljudi voze veće količine droge na Zrće, što shvaćam, ali svi 3 su mi isto tako rekli da ono kako su postupili nije bilo korektno i po Zakonu i zato su me pustili. Doslovno APP sistem, potvrđeno od ovog šefa. Čak me taj isti tražio broj značke, koji nisam niti znao, niti se sjeti pitati, niti mi je bilo u cilju da idem sad kažnjavati ove ljude. Dan danas kad se sjetim, žena i ja se tome smijemo, ali ono, nije baš svejedno bilo tada. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.01.2024. u 15:16. |
23.01.2024., 15:08 | #3368 |
Premium
|
Ma ok tu imaš razloga za popizdit , kažem općenito na nastup mene neće pretresti više i slične mrzitelje policije. Ovdje ako je sve kako si napisao su pretjerali i ja bi isto promijenio ton i tražio nadređene i zvao internu ali u 99 posto slučajeva su ok ljudi i ne kompliciraju život ako ti njima ne kompliciras... Dosta se vozim (70 do 100 000 godišnje) i često me zaustavljaju , vjeruj mi da se iz 80 posto situacija izvučem sa smiješkom i šalom . Sve su to ljudi koji riskiraju svoj život za očajne plaće i ne žele postati više izvješća nego moraju... A podjebavaju često kriminalisti i Srbi na granici kad idem na Kosovo. Oni me baš uvijek jebu u mozak i čekaju reakciju. Od prometnih policajaca nisam još doživio loše iskustvo a da nisam sam izazvao sranje Poslano sa mog |
23.01.2024., 15:12 | #3370 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zapises broj znacke i odes se zaliti. Di je problem? Italia, zaustavili me, jedan sa dugom cijevi iza auta, uperenom u moj auto, drugi sa dugom cijevi do mog pendzera, znaci doslovno 10cm od mog nosa, pita za vozacku i prometnu. Izvadim lagano iz dzepa, dam mu, on zapise nesto, razgovara sa bazom, vrati se, zelimo vam sretan put, adio. Da mi je bilo ugodno, nije. Ali pobogu, isto nista skrivio, uredan auto i dokumenti.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
23.01.2024., 15:12 | #3371 | |
Premium
|
Citiraj:
Lako je sada, nakon 10 godina, ali onda, što ja znam... Sve u afektu. Najviše me sjebalo to bacanje stvari na pod + taj pad mobitela i način na koji je to policajka odigrala i kako se ponašala. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.01.2024. u 15:18. |
|
23.01.2024., 15:33 | #3372 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ružno ali ne znam kako drugačije da uhvate dilere koji se bogate dok trpaju mlade dva metra ispod zemlje i uništavaju komplet obitelji. Ni meni se ne bi sviđalo ali iskreno rekao bi da mi je drago da pokušavaju uhvatiti dilere i da surađujem u potpunosti ako sam za išta sumnjiv. To kaj si se tresao od bijesa samo im je još podiglo sumnju da nekaj skrivaš. |
23.01.2024., 15:54 | #3373 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Da, jako je teško, dovoljno je ući bilo koji noćni klub vikendom Doslovno svaki srednjoškolac u bilo kojem gradu zna gdje se šta nabavlja, a policija koja ima opremu da prisluškuje kad tvoj pas idi kenjat eto tapka u mraku pa ne zna tko, kada i gdje... Ne funkcionira to baš tako naivno, znaju oni koga smiju, a koga ne smiju dirati. Osim toga, što bi oni radili da pohvataju sve? Pa njima je najmanje u interesu da nema kriminala
23.01.2024., 16:11 | #3374 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kod mene u susjedstvu prije desetak godina došao je tip, pozvonio i kad su mu starije žene otvorile vrata smaknuo ih. Pisali su svi mediji, dvije žene ubijene jedna teško ranjena. nakon toga policija je obilazila po kućama, pozvonili su i meni, nisam tražio nikakav nalog nego pozvao ljude u kuću na kavu. Nemam što skrivati i u interesu mi je sigurnost. |
|
23.01.2024., 16:55 | #3375 | ||
Premium
|
Citiraj:
Bilo je nedugo baš na Šprajcu, poveznica najjače osobe u državi i najjače osobe u "podzemlju". Doslovno si brojeve mobitela znaju. Ako svaki mamlaz jednog malog mjestašca zna sve, vjerovanje da policija to ne zna, stvarno je, u najmanju ruku, naivno. Citiraj:
|
||
23.01.2024., 17:22 | #3376 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
pojeo sam sve kokice, prelazim na čips, zabunom kupio slane umjesto omiljenih s paprikom, ali poslužit će redovito gunđam da je policije premalo na cesti, kombiji sa stranim tablicama uletavaju sa svih strana i voze migrante uzduž i poprijeko države i nikom ništ. bio bih sretniji da me jednom tjedno zaustave i prekontroliraju sve živo, mogu mi kompletan pretres vozila i šuleta napraviti, ne vidim problem u tome. |
23.01.2024., 17:25 | #3377 |
Premium
|
Ja ovdje vidim i seksualne zeljice... Hm... Jel barem stave vazelin?😂😂 Poslano sa mog |
23.01.2024., 17:26 | #3378 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
bio na dočeku nove godine, odradio je, te sjeo u auto i krenuo doma. Praktički s jednog kraja Zagreba na drugi kraj Zagreba, glavnim cestama vozio, dobrih 30ak minuta vožnje. Niti jednog patrolnog vozila, 2:30 ujutro. Prije 10 godina bi me zaustavili nekih 2-3 puta na istoj relaciji. Da li ima manje policije ili je nešto drugo posrijedi?
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 23.01.2024. u 17:40. |
23.01.2024., 17:44 | #3380 |
Premium
|
|
23.01.2024., 18:17 | #3382 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
23.01.2024., 18:21 | #3383 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja nikada problema nigdje s murjom. ako su me zaustavili to je bilo da me kazne jer sam činio prekršaj - doslovno svaki puta su mi prekršaj od par tisuća kuna pretvorili u pojas i slično. nikada nisam platio murjaku da me pusti. ako je htio da mu platim inzistirao sam da napiše kaznu i uvijek mi je dao najmanju moguću. ja njemu pare - on meni papirić. aj bok. murja je zakon i kaj se mene tiče nek samo pregledavaju sve živo. boli me pipi jel kome smeta. PS za sada nemam nikoga u murji niti sam imao niti poznam iti jednog jedinog policajca. |
23.01.2024., 19:17 | #3384 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Nisam ni ja nikada imao problema s njom, samo sam jednom prijavio nadobudnog pandura jer me zaustavio iz cista mira i lagao mi u facu. I to je to, oni su tu da sluze gradjanima a ne obrnuto. Ak ti se ne radi nekaj, nadji drugi posao.
23.01.2024., 19:28 | #3385 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo je odraslo ponašanje ne dopuštati takvim nasilnicima da pretvaraju sustav u policijsku državu |
|
23.01.2024., 19:52 | #3387 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
23.01.2024., 20:19 | #3388 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
23.01.2024., 21:55 | #3389 | |
Premium
|
Haha sve 5, samo je zvučalo čudno 😂😂 Citiraj:
Na šta točno misliš? Fizička sprema su isti uvjeti od 2012 još, uvjeti za pristupanje policiji su isti 20tak godina.. molim pojašnjenje 😂 2 telefunken- afaik možeš pismeno tražiti brisanje iz sustava ako je prošlo zakonski zadano vrijeme . Poslano sa mog |
|
|
|