|
11.10.2023., 11:51 | #1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Lenovo IdeaPad Y570 problem
stari mi ima problem na Lenovo IdeaPad Y570 lap kod paljenja nece da krene veoma cesto, samo stoji nudeci ulaz u BIOS ili biranje boot drive-a. probao sam izvadit bat (stara je) i mislio da je rjesilo problem, al opet se ponavlja. u Win-u isto primjetio da su tipke razbacane, znaci ono tipa stisnes H ovaj kuca nesto drugo. jel moguce da je to do button bat jer je lap dosta star vec, vjerovatno preko 10g? nisam primjetio da gubi BIOS postavke. |
11.10.2023., 12:03 | #2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni smrdi na problem sa hardom.
Oglas
|
|
11.10.2023., 18:13 | #5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hocu jer ni nije problem, u DVD/RW tray-u sa alija je, ali sam uz to mislio otvorit lap, zamjenit malu bateriju i namazat novu pastu (preko 10g nije cisceno i dirano). medutim evo stari, jer ja ne stignem trenutno, ne nalazi ni u service manualu ni na jubitu kod rastavljanja tog modela da uopce ima bateriju malu, sto mi je cudno jer AFAIK mora svaka maticna i lap to imati ? da ne ispadne da su neke kerefeke izvodili i zalemili bat na maticnu il nest takvoga . il je jednostavno skrivena ispod neke naljepnice pa se ne kuzi. edit: mislim da sam je skuzil ovdje ispod flat kabela?: https://www.youtube.com/watch?v=39YiJq3It5Y od 12e minute Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 11.10.2023. u 18:43. |
|
|
Oglas
|
|
|
|