|
|||||||||||
|
|
#37533 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
|
|
|
|
|
#37534 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, jer ne znam što sam prosuo po autu. A dobro da sam udaljen 20m od praonice, pa sam odmah sve očistio kako treba...ali dobro, valjda sam prvi koji je ikad prolio kavu. Možda sam trebao baciti sjedalo u smeće i naručiti novo ![]() |
|
|
|
|
|
#37535 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Danas ujutro je moja umorna i šlampava malenkost pobrala štok garaže pa sam si sjebao prednji lijevi blatobran sa dvije ogrebotine: https://imgur.com/a/JQNpPgw Nije sad nekaj prestrašno, ali mi smeta i znam da će me iritirati pa me zanima kak da to saniram?
|
|
|
#37536 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U ovlaštenom servisu kupi markere za tu boju i premaži, nije to tako strašno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#37539 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svakom ljubitelju auta od ovog video idu suze na oči - uništavanje automobila u vrijednosti 5,5m US$ https://t.co/B7JqzYrWT8
|
|
|
#37543 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Auti su tamo ilegalno. To je kao da netko prodaje drogu da bi od nje sagradio bolnicu. Malo nategnut primjer, ali opet...
|
|
|
#37544 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#37546 |
|
|
Hej, mozda je bas mali potrosac :-D . Prije par mjeseci sam s familijom rentao 2017 GMC Yukon XL Denali 4WD (3500 kg ) i odvezli smo Vancouver - Seattle, bili tamo 4 dana i nazad u Van. Sve to s prosjekom od 11,4 L.Ima deaktivaciju cilindara pa nekad V8 radi u V4 modu :-D
|
|
|
#37547 |
|
Moderator
|
Ma kiflu, danas prosjek 18,6 litara ![]() Al gradske vožnje. Ali da, danas dosta V8 motora ima deaktivaciju cilindara. Znam da mi je Mustang GT trošio smješno malo goriva.
|
|
|
#37548 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kumu novi Mustang 5.0 V8 trošio 10 litri na potezu Las Vegas - San Francisco - LA Čistog grada bi sigurno bilo više, al je ostal ugodno iznenaden |
|
|
|
|
|
#37549 |
|
Moderator
|
Meni isto tako 10,5-11 potez Vancouver - Whistler i nazad. Po gradu je trošio 14-15.
|
|
|
#37550 |
|
|
2x veca potrosnja za 3x tezi i 3x snazniji auto od npr 2.0 TDI Skodilaka uopce nije lose. Cak bi se moglo zakljuciti da su ti auti ekonomicniji po prevezenom teretu. Lol.
|
|
|
#37552 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A kakva je konfiguracija ceste, vjerojatno nije ista potrosnja ako je kanadska ravnica ili rocky mountains Sjetih se sada frendice, preselila u Manitobu, i nakon godinu dana provozila (u Zgu nikad nije mogla/htjela poceti). Rekoh svaka cast, bravo. Onda isao pogledati kako izgleda taj dio na karti kad ono ravno sve, ceste siroke, krizaju se pod pravim kutem, dosadnije od slavonske AC ![]()
|
|
|
|
#37553 |
|
The mighty pirate
|
Jeste sigurni da ne računate mpg s obzirom na lokaciju i korištene jedinice? ![]() 11 mpg je oko 20 l/100 km https://www.spritmonitor.de/de/ueber...ml?powerunit=2
|
|
|
#37558 |
|
49%winner
|
U 6.mj sam se smijao slovencima oko Kranjske gore i Bohinja za zimske. Kroz par dana je kod Triglava pao snijeg. Mozda ta ekipa zivi u nekoj zabiti u brdima pa im je tlaka da im se "slucajno desi snijeg" ![]() Frend iz Pule vozi cijelu godinu zimske iako rijetko napusta Pulu/obalu zimi. Kaze vozim toliko malo km godisnje da mi se ne isplati imati 2 seta, a dovoljno da jednom padne 2cm snijega i ne mogu izaci iz dvorista (desilo mu se to vise puta). Redovno mijenja gume zbog roka trajanja, ne potrosenosti.
|
|
|
|
#37560 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Recimo tu sam se fakat nagledao RS Audia, AMG-ova i razne egzotike tipa AM s celavim gumama. Da ne velim kak je pred koju godinu klinac razvalio Aventadora za kojeg se kasnije uspostavilo da uopce nije osiguran.
|
|
![]() |
|
|