|
![]() |
#1711 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Šta ste svi Anmerikanci, niko ne prati Euro Final Four ? ![]() Prvo polufinale, čini mi se da CSKA ima neki podsvjesni kompleks od Olya, kontroliranu utakmicu pretvore u egal, i onda stari dobri Španjula dovrši. Drugo polufinale, teško će ovo Real dobit samo na pogon LLula. On je odličan, ali ako se niko ne priključi, adio baraka i njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma i da ocu nemam gdje gledat final four. Danas se nadam malo boljem otporu celticsa Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Guest
|
ovaj Doncic je kao trebao biti neko cudo od igraca??? aj dobro, mlad je jako... a sto se tice celticsa, igra macke i misa na 75% snage za cleveland. jednostavno nevjerojatno koliko znaci odmor nakon sezone Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1714 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ufff. Ovo je bilo gadno. Cak i da imaju Georga i Butlera ne vjerujem da bi prosli ovakve Cavse. Ako je izvedivo, ja sam da zamjene Thomasa za nesto, potpisu Haywarda i draftaju Fultza. Bude Ainge nesto iskombinirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bilo bi možda egal. Smijao se vorda mojoj polušaljivoj prognozi prvog kruga, na kraju ispalo da su upravo Pacersi najviše namučili Cavse. Bile su tu bar dvije egal utakmice gdje su Cavsi imali i malo sreće. I sve četiri tekme su se dobro držali. Od svih ''zvijezda'' protiv kojih su Cavsi igrali, još je George najviše pokazao. Sve ove momčadi protiv koje su Cavsi igrali su izuzetno ovisne o jednom igraču, i to su sve riješili udvajanjem u obrani. Da je tu bio još netko ne bi bilo baš tako jednostavno. Thomas će biti trejdan, ziher, ali iduće godine, kad Fultz malo stasa. Ove godine Hayward, Brown će ojačati, iduće godine trejd za zvijezdu, a ima tu još pickova za osnaživanje trejdom za rim protectora i to je to. Kelti su za dvije godine spremni za dominaciju. Uz trenera kojeg imaju, to bi mogli biti novi Spursi.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 20.05.2017. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogleda sam NBA samo prvo poluvrijeme, strahovita lakoća Cavsa,i ka šlag na isteku 2/4 onaj šut iz okreta JR Smitha u zadnjoj sekundi ![]() Jednostavno brži, jači i svježiji...sigurno da bi Cavsi dobili i da su ovi odmorni, ali ne ovakvom lakoćom da pari ka da nisu iz iste lige, a Celticsi u biti ti koji su osvojili prvo mjesto istoka u regularnom. Nadam se Kawhi večeras igra, jer će bit slično. Možda malo manje brutalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
malo listam statistike i naletim na dosta zanimljivu stvar. najbolji postotak za tricu u povijesti lige imaju redom: 1. Steve Kerr..........726-1599 - 45,5% 2. Hubert Davis.......728-1651 - 44,1% 3. Steph Curry.......1917-4379 - 43,8% 4. Dražen Petrović.....255-583 - 43,7% |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Brijem da tu nećeš imati sreće, koliko se sjećam prošle godine, nije bilo jednog finala prije 2:00 ![]() Kaj sad, idi ćorit u 19h i digni se u 2:00 ![]()
![]() |
![]() |
#1722 |
Guest
|
cemu? curry je klasicni indijanac koji bi se pogubio u momcadi di ne smije divljati...spominjanje njega u kontekstu nekakvog superstara u rangu magica, birda, lebrona, jordana i sl je uvreda za kosarku i opasno nepoznavanje kosarke... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1723 |
Premium
|
slazem se, ali u slucaju da svojim indijanskim vjestinama osvoji 4-5 prstena, hocemo li ga onda smjeti usporediti s navedenima? covjek nema 120kg misica niti ima visinu, samo maksimalno dobro iskoristava ono sto ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Guest
|
pa nece ni ove godine osvojiti...a ako osvoji, nece on biti najzasluzniji kao i obicno...znaci ne smije prismrditi u istu recenicu dok nece u finalima imati brojke kao ovi gore navedeni jebote u sto se kosarka pretvorila kad se ta prevara smatra relevantnim superstarom...svaki malo jaci bek u nba sa dobrim sutom za tricu, bi imao identicne brojke...a sto se tice plakanja zbog fizickih predispozicija, pa bird je bio spor ko blato, jedva je zakucavao, a u najboljim danima ubijao jordana samo tako. a ovi spursi isto zalutali...shaktin a fool ih razvaljuje, jao jedva cekam finale... Sent from my MI MAX using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 21.05.2017. u 12:15. |
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
|
ma sve to stoji, ali nebi ni Jordan osvojio sve one naslove da nije imao ekipu, i to kakvu ekipu. kolko godina je Lebron ostao na suhom jer se nije htio maknuti iz Clevelanda u kojem je bio prakticki sam? otisao na izlet u Miami, uzeo 2 kante i vratio se doma na poslozenu ekipu. ovo da nece biti najzasluzniji nema smisla komentirati jer je apsolutno nebitno tko je najzasluzniji u momcadskom sportu, osim kad se bira MVP i kad im ti brojis krvna zrnca ![]() ![]() btw cut the crap, ajmo natrag na bitno: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Guest
|
samo kazem da mora biti "the man", a ne da mvp daju nekome samo zato da ne bi morali dati lebronu koji je izgubio finale a o tome koliko je cleveland poslozen, moglo bi se raspravljati. love i irving ukupno NULA play off utakmica, shumpert i jr odbaceni od knicksa, jefferson....jefferson... i tako ja sam isto za sarica ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nije hejter nego trol ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Guest
|
Citiraj:
osim toga, jedino se mvp nagrade broje u finalima, sto se podudara sa mojom prvobitnom tvrdnjom. tako da si kobe moze ona 3 prstena sa shaqom zataknut za sesir, jer su u istom rangu sa ostalim role playerima tipa steve kerr i robert horry Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1730 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1732 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1733 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() A ovo drugo da je indijanac pričaš gluposti. Citiraj:
Citiraj:
![]() Štza znači svaki bek bi ovo imao? Jer nema, i brojke to zorno pokazuju. Neću uopće vadit statistike, sve je već bilo spominjano, Curry je po svim mogućim pokazateljima jedan od najboljih bekova svih vremena, a tek je ušao u prime. Uopće nije pretjerano reći da će karijeru vjerojatno završiti kao najbolji šuter ikad. Naravno, ukoliko ga zaobiđu ozljede i svi Dedmondi ovog svijeta
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
|
Fenjer razvalia Olya, prvi turski klub osvajač Euroleague. Ulaganja u skupu ekipu i trenera su se isplatila ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 | |
Guest
|
Spanoulis i co. nisu imali sanse... A Clevelandu ce ovo dobro doc da se malo razbude... Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1738 |
Premium
|
Mislio sam da cu biti vise knap tekma, u smislu da ih nece razvalit +30 ![]() Ajzeja je strasna obrambena rupa ![]()
![]() |
#1739 |
Guest
|
boston in 6 Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
Loše trolanje ![]() Kad budu se više zvijezde poklopile pa da James odigra lošu partiju, Smart da gađa tricu 7/10 i da Bradleyu uđe onakva trica na kraju? ![]()
![]() |
|
|