|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Koji adapter kupiti?
Molim savjet koji bih adpter trebao kupiti da kroz dva nosiva zida i 5m razdaljine imam brzinu (ili barem priblizno) koju ostvarujem na zici, 30 Mbps? Sadasnji stari stick bez antene, rijetko prelazi 12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Vjerovatno si koristio neki koji ima samo "g" mod ( 54Mbps) Uzmi nešto sa vanjskom antenicom kao npr. http://www.tp-link.us/products/detai...TL-WN722N.html Uz njega uzmi i USB produžni kabal od 1-5m , da bi ga mogao postaviti na položaj sa najboljim signalom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam taj identičan model. Nije mogao sa Fritza udaljenog 5 metara optičke vidljivosti potetnuti 50Mbita. Vukao je 20-30 jedva. Kanali puni susjeda... Popizdio sam, vratio ga u kutiju, uzeo bušilicu u ruke i provukao kabel. Bacio sam 150kn bezveze. Sad stoji nekorišten i čeka ne znam ni sam što... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kanali puni susjeda... > u takvoj situaciji gotovo ni jedan adapter vjerojatno ne može bolje ... Trebalo je snimiti skrivenom kamerom kako Brko naoružan bušilicom napada nedužne zidove ... svaka asocijacija na Ramba i takve likove je namjerna ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|