|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Dfi lan party u Hrvata ?
Pozdrav svima! Planiram idućeg tjedna prijeći na Intel. Trebao bih savjet koju matičnu i koji procesor zajedno do 3k.Dfi Lan party mi pada na pamet, posebno DFI LanParty UT 925X-T2, i915P-T12, PCI-X,800Mhz,DDR400,7.1 ali gdje ima i drugih DFI i koja je po vašem iskustvu najpouzdanija?Ne mora biti baš DFI ali da bude pouzdana i opremljena,brza,da ju možeš i po kruh poslati ujutro skoro... ![]() Nabavio sam si Corsair Twinx XMS 2x 512mb 3200c2 v1.5 memoriju i to bih uklopio u neki dobar intelov sistem.Dosada sam bio na AMD-u pa nemam iskustva s Intelom baš, tako da bih trebao pomoć. Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Radije Asus ili Abit. Uzmi cvijet i trgaj latice: ASUS p4c800-e deluxe ili Abit ic7-g. Procesor Prescott 3.0. Po meni nema smisla uzimati nesto iz asortimana s775.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
od te dvije ploče izaberi jednu.... ja imam abit is7 i više sam nego zadovoljan.... da ja biram uzeo bi abit ic7.... nekako mi je lijepsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
koliko tražiš za ploču, dal ima što garancije i dal ima gigabitni lan ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
oko 500 krznatih bi bila
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Koja je uopće razlika imedju s.775 i s. 478 osim fizička? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
kupi Asus p4c800-e deluxe ili Abit ic7-g... to su soc478 ploče i odlične su, po mom su to najbolje ploče za P4(soc478), i na jednu od tih ploča zaglavi prescott-a 3.0Ghz.... ploča 1100-1300 kn, proc 1400 kn, to upari sa gigom dobre memorije i to je to.... to bi bio moj izbor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
JA sam kupio P4C800-E Deluxe,čekam dmihovia5 za Prescotta 3.0 i imam bombu od kompa - nerazjebivu čak... Kasnije uzmem 2*512 dobrog Rama i gotovoc. Imam trenutno Kingmax SR433 2*256. Poanta: Uzmi Asus P4C... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
e tihomir jel bi htio prodat taj kingmax???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Asus P4E-800 Abit IC-7/IS-7 DFI za intel nemoj uzimat.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Odustao od Intela.Nakon razmatranja i uvjeravanja svakog prodavača i čitanja recenzija bio na AMD-u dosada i ostajem.Ne znam što mi bi...Kažu d se Prescott grije i silne ostale zajebancije...Uzimam A64 3200+ Venice Dfi LP UT NF4 Ultra-D jer mi je puno bolji omjer cijena-dobiveno. Hvala vam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|