|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Nemogu pogasiti racunalo
Pozzz svima; moj problem je sljedeci..kada god stisnem na shut down,lijepo sve odradi,i ono kada bi se trebao ugasiti,on se samo resetira,i to tako moze koliko oces...nece se nikako pogasiti,pa za sada,cekam da mi se resetira,i drzim power buton,da mi se pogasi dok mi jos ocitava BIOS... Taj problem mi se poceo pojavljivati pre nekih mjesec dana,ali sam mislio da cu instalacijom novih windowsa,ali kako sam i to napravio,problem je jos uvijek tu..nazalost nemogu se sjetiti kako mi je to pocelo,odnosno sto sam napravio (ako jesam) da mi dolazi do toga! Inace mi komp radi cijeli dan,ali posto je u sobi gdje spavam nedolazi u obzir da odem u stand by,a i tata bi popizdio kad bi vidio upaljen komp cijelu noc.. ![]() Hvala svima na bilo kakvim komentarima i sugestijama. I da..ako ista znaci,racunalo je: MSI K8Tneo2 amd athlon 3000+,clockan na 3200 1024 MB rama neko bezveze napajanje za 100 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nisi krivo spojio žice za front panel kućišta? Vindoze su neka custom verzija ili origigi? Pogledaj šta piše pod Power Settings.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
neznam sto ti to radi,,probaj resetrat nekoliko puta komp pa onda probaj..ili vidi na netu...da napravis shortcut koji izvlači ravno shutdown iz system32 pa ga mozes preko toga gasiti! edit: %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00 Eto ovo upisi u shortcut i preko ovoga mozes gasiti komp Zadnje izmijenjeno od: IceHunter. 21.02.2008. u 21:09. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Probao sam sa tim shortcutom vec i nece..opet isto.. A vjeruje mi...resetirao sam ga do sada jaaaaako puno puta ![]() Windows XP,orginal verzija..SP2 na njemu,sve u redu sto se toga tice ja mislim. Power Scheme pise Home/Office Desk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nisi nešto mijenjao po power management postavkama u BIOS-u? Lijepo napravi clear CMOS ili load optimized defaults pa ćemo vidjeti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imao sam indentičan problem i cuo od jednog starog servisera da PSU nije "kompatibilno" s MBO. Još dan danas nisam u potpunosti povjerovao u tu teoriju ali nikad ne reci nikada. @Apacer ft Bozja ja bi za svaki slučaj pokušao s drugim napajanjem pokušaj odspojit sve konektore s ploče (ide led, power led, power, reset) i onda upalit komp na nacin da spojiš pinove za paljenje kompa bilo cim metalnim pa ga onda ugasiti iz windowsa. Ako ni to ne upali pokušaj testirati sve ostale djelove na nekom drugom računalu jer nekako smrdi da bi mogla MBO bit neispravna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|