|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Napajanje ili nešto drugo?
Veliki pozdrav! Zahvaljujem se unaprijed na bilo kojem savjetu Problem je kada pritisnem power switch na kompu nista se nedogadja, mrtav komp. Napojna je COLORSit switching power supply ATX 400w Posto sam odmah svatio to kao da napojna neradi zamjenuo sam je s modecomovom feelII switching pow. supp. ATX 350 gdje sam ustekao HDD i matičnu Kad sam je ugradio i pritisnuo pow. switch led diode od hdd i statusa zasvijetle, ventilator na procesoru se zavrti.Sve to traje 1 sekundu i opet mrtav komp.Led lampica na matičnoj svijetli konstantno osim u prvom slucaju s orginalnom napojnom COLORISit gdje blinka. Dali ja mogu otici i kupiti napojnu od 400w a da se ne zapitam ![]() Stvarno neznam koji je model matične i procesora jer nemoze da se boot-upa Znam da je amd-ov logo na cooleru od procesora a matična je asusova sa 754 socketom(pise pored procesora) i bez PCI-e utora Ima AGP utor ZAHVALJUJEM SE UNAPRIJED!! NA BILO KOJEM SAVJETU! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
iz ovoga ja bi rekao da je krepalo prvo napajanje ali i da je povuklo nesto sa sobom. no, bilo kako bilo novo ce ti trebati tako da ga slobodno kupi. ukoliko ne proradi morat ces se zabavljati s time sto je jos oslo, vjerovatno maticna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Zahvaljujem na savjetima Kako kazete u svakom slucaju cu morat da kupim napojnu novu a za ostalo cu da vidim Zalosno al istinito ako bude i matična.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pogledaj okicom jel koji kondic prasnuo na maticnoj. I posudi neko brand napajanje da ispitas, spoji ga na maticnu i drukaj po pwr-on swichu dok djubre ne upali ili ne prasne do kraja ![]() BTW, taj Modecom toboznji brand je isti shrott kao i ovaj bivsi koji ti je otplovio u Valhallu, gad demit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Zahvaljujem vam se svima na pomoći! otisao,kupio napojnu 400w i ... i eno malog fercera ko nov ![]() ZAHVALJUJEM SE JOS JEDANPUT na svakim savjetima!! p.s. da je bila maticna.... jooooj....ni ne pomislit na to ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|