|
![]() |
#1 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
ADSL i ISDN, par pitanja vezana uz pretplatu
Dakle, ovo je moja situacija. Korisnik sam ISDNa. Kroz kojih 10ak dana bi mi trebala biti uvedena ADSL usluga. E sad... prekinuo bih pretplatnicki odnos za ISDN iz sasvim ocitih razloga ![]() 1. Koliko obicno treba ekipi iz T-Coma da mi cvaknu pristup netu preko ISDNa? Da se ne dovedem u situaciju da sutra podnesem zahtjev, prekinu ugovor preksutra i da sam onda narednih 10 dana na modemu... I sto je s onim ISDN routerom (ili kako se to cudo vec zove), to mi ostaje ili dodju po to? 2. Ovo je pitanje za one koji su bili u ovakvoj situaciji - ako mi prekinu odnos tijekom tekuceg mjeseca, pocetkom prosinca npr, placam li iznos pretplate za cijeli mjesec ili umanjeno za taj broj dana? Pretpostavljam da cijeli, ali svejedno... 3. Gubitkom ISDNa gubim i onaj dodatni broj (koji uopce ne koristim). Sto ako mi uvedu ADSL prije nego terminiram pretplatu za ISDN, broj na kojem je ADSL ostaje netaknut? Ispricavam se na n00bovskoj prirodi posta ![]() Unaprijed hvala.
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
1. mislim da je 30 dana rok da ti realiziraju bilo koji zahtjev (tako i zahtjev za prekid usluge), a ISDN adapter ostaje tebi 2. trebalo bi bit umanjeno za taj broj dana, nazovi SZK pa pitaj 3. dakle, kod ISDN-a imas jedan "glavni", odnosno primarni broj i 2 dodatna broja, taj primarni broj ce ti ostati kad ukines ISDN, a ova 2 dodatna ce se ukinut, adsl ce ti bit na primarnom tako da kad ukinu, broj ostaje od adsl-a
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Outlaw Torn
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Outlaw Torn
|
Hm, cudna situacija danas, postom mi dosla obavijest od T-Coma kako sam 21.11. postao korisnik njihove usluge MaxADSL Flat (zahtjev podnesen 16.11.). Na njihovim stranicama pise kako za moj broj jos nema podrske (a prije dva dana je dosao njihov tehnicar na telefonskom stupu, tj na kutiji na stupu, napraviti NESTO da mogu ukljuciti ADSL susjednoj firmi). O cemu se tu radi?
![]() |
#5 |
Outlaw Torn
|
Dosao tehnicar danas u navedenu susjednu firmu i slijedece se odigralo: 1. Tek 3. router koji je donio je proradio. To nema veze s onime sto je zapravo problem, ali je zgodan detalj. T-Com... 2. Tip nije uspio dobiti dovoljno dobar signal. Tek 38 od 100 necega. Kad je bio u prosla dva navrata, na otvorenom je nekim uredjajem ocitao izrazito jak signal, pa se postavlja pitanje u cemu je problem, u kablu ili necem drugom. I to je ono sto me zanima, ima li itko iskustva s takvim problemom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|