|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
spajanje pc i notebooka
pc-xp sp 2 canyon wirelles card hp7810p vista bisnis nikako da progledaju jedna drugog,napravio na buku setup ad hoc computer to computer network,ali canyon je slijep ili sam ja slijep pa propuštam neku opciju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
uspio stavio usb gigaset 54 karticu,propingali se ali ne vide u my networks?? napokon se progledaliiiiiiiiiiiiiiii,maknuo wep enkripciju. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 26.11.2007. u 22:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
malčice napredovao maknuo pasword protection u vista sharing centru ali našo na forumu nekog koje imao isti problem ko ja samo ne znam njegove riječi prevesti u što točno trebam napravit?? http://forums.microsoft.com/TechNet/...0392&SiteID=17 Issue resolved. permissions issue. work around (or what i did) was went to security and added a new Group or User Names NETWORKING. I set the permissions on both computers for this to have Full Control. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
piše moraš dodati ovlasti za pristup share-u grupi korisnika NETWORKING. a obično se riješi problem postavljanjem lozinke na račun preko kojeg se pristupa jer odbija vezu bez autentikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
share grupi korisnika networking ne kontam?di je ta grupa korisnika networking ?? znači stavim lozinku na acount od tate??? probo onda ovo javlja ![]() kad maknem pasword sa pasword protetcted sharing javlja isto contact usranog admina na usranoj visti. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 01.12.2007. u 14:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|