|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
Computers sucks....
ok, mozda sam vec piso o ovome. ne sjecam se... uglavnom,dogaga se sljedece,...,...,..., lijepo surfam netom, u pozadini kompresiram videeo, slusam winamp, i sve to idilicno funkcionira sve dok od jednom slika na monitoru nestane na sek. pa se pojavi, pa nestane, pa se pojavi, pa nestane.. Pa se lijepo resetira comp. i kada se pokusava bootat nista od toga, slike nema i nema, nit da bi mi prikazalo 'GeforceTi4200 blablabla', monitor mrtav, tada ja njega ošinem po resetu, pa opet... tu i tamo slika se pojavi do onog post screena pa opet nestane... tada ga pocupam iz struje i ceekam, pa se nakon nekog vremena on ipak odluci upalit i ispise pres r to repair, bla bkla bla.... pa onda brate vracaj ghost image... ulazi u windowse... kad li ono e: particija (NTFS 94GB) pise samo 'Local Disk' i klikom na nju ispise 'can not open dis file or folder, pa krenem na scan disk, koji pritiskom na start izade iz sebe i nit da bi pokrenuo scaniranje... uglavnom razj. particija.. pa lijepo ja sa recovery softom, vracaj podatke... najvise me muci to sto se to ne dogada u nekom predvidljivom periodu, i ne traje tocno odredeno vrijeme, npr sad se pojavi pa me jebe 2sata, pa opet za 3 dana, pa opet za 10 dana pa za 20 dana... zbog toga mi je glupo furat na servis jer slusajuci starog dobrog marfija i nj. zakone, vjerojatno ce njima tam radit ....... probao sam sljedece... pocupat sve dijelove van SVE! proc. bateriju na MB, svaku komponentu, sve kablove... zamijenio sam graficku s Vodoo33000, JEL MOGUCE DA JE HDD? kriv (nevjerujem jer bi se onda upalila slika na monitoru=!!), BIOS?? nisam ga dirao nit flashirao... a prije je radilo... jel mozda napajanje? 300WFrontier preslabo za moju konf. al onda vjerojatno nebi na mahove se to dogadalo! na graf. GFTi4200 mi jedno 4 dana nije radio ventil. tj. konektor na graf. za ventilator.. da se nije onda jos nesto skurilo na njoj ?? al da mi slika nestaje zbog graf. onda se nebi particije razj. zar ne? mozda proc vise ne valja, krivo pise podatke pa to razvali hdd i sliku? vats rong vit him, help btw oce ko kupit ove dijelove? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ja bi rekao da nemam pojma o čemu se radi........ Koliko tražiš za voodoo3? Jeli pci? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
to ne prodajem jer mi je to na kompu buraza..a i u ovakvim situacijama dobro dode. mislio sam prodat ovo smece proc. maticnu. napajanje. kuciste (CRNO SIVO!!!!!!!!) i kupit si jeb.. mATX di imam sve na ploci zabolime |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Jeli pci? Dam ti za nju asus v3400 tnt vivo ili gigabyte radeon 9200se 1288ddr uz tvoju doplatu! P.S. Problem je u napajanju 100% Ja imao ms 400w, pogledaj pod problemi, napajanje hitno i shvatiti češ sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|