|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
System restore - njegova zamjena
ovako system restore je odlična stvar kad radi. no meni iz nekog razloga ne radi. nije bitno. no mene zanima ovo, 1. kako da ja ručno podesim neki system restore datum? 2. te da li postoji neki software koji funkcionira ko system restore, no da nudi više mogućnosti? 3. software za radit image friškoinstalirane aprticije, tako da mogu aksnije napraviti backup kad se nešto uhebe.. preporuka? norton ghost? acronis true image? ili nešto treće? aj fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Gost ili Acronis, nema neke prevelike razlike, koji ti više paše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
acronis mos staviti schedule mos svasta ![]()
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ma kakav system restore, lijepo to isključi ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
kakav core image, kakav drugi image... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Veli ti da skoroz isključiš System Restore jer samo zauzima mjesto, onda napraviš sa acronisom full system backup od već složenog i podešenog sistema a nakon toga napraviš samo incremental backup tako da ti sejva samo promjene od prošlog backupa - štedi mjesto uvjek imaš osnovnu verziju ako ti zatreba "reinstalacija" a možeš se vratiti i bilo kad u prošlost, ovisno kolko ih oćeš čuvati...
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Hvala kolega yedwy ![]() Da, tako nešto sam htio reći. Core image bi ti trebao biti samo operativni sustav sa recimo osnovnim aplikacijama. I to lijepo zapržiš na dvd. I onda kasnije na taj osnovni image radiš samo taj incremental,jednom tjedno, dnevno, mjesečno, ovisi o tebi. Ali bitno je imati osnovni image, i otuda krećeš sve dalje bez straha. Pitaj slobodno ak nije jasno, sorry ak sam bio neprecizan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|