|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebao bi wireless router...
molio bi pomoc... trebam wireless router koji bi spojio na Cable modem od B.neta iliti DCMa preko switcha radi uredno i dodjeljuje adrese ali mi je potreban wireless (malo bezvezna lokacija modema pa da ne vucem kablove) sad me zanima da li ce bilo koji wlan router zadovoljiti moje potrebe ili treba neki posebni zbog dinamickog ipa ili ko zna kojeg drugog bakalara. molio bi nekoga ko ima iskustva s ovim da preporuci router. pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1. Probaj od operatera "dobiti" novi kabelski modem sa wireless - om (imaju ih od nedavno). Ovom opcijom izbjegavaš moguće probleme. 2. Nabavka Wlan routera. Pojedini modeli imaju "problema" pri sinhronizaciji sa kabelskim modemom, stoga preporučam da prilikom kupovine dogovoriš mogućnost povrata i/ili zamjene za drugi model / proizvođač kao i povrat novca. Prilikom konfiguriranja Wlan routera svakako mu promjeni IP adresu da bude u istom nizu sa kabelskim modemom (Saentific Atlanta od DCM - a po Defoultu su na 192.168.100.1), dakle router postavi na 192.168.100.2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|