|
![]() |
#1 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() Ljudi pozdrav, imam jedno pitanje, pošto do sada još nisam imao fiksnu liniju od t-coma odnosno iskona (zapravo imao sam ali davnih dana i to je otkazano isto tako davnih dana) brine me jedna stvar! Naime, naručio sam novu fiksnu liniju i flat rate adsl u iskonu, i vratio sam več potpisanu dokumentaciju faxom, i rkli su mi danas da je dokumentacija poslana u t-com da oni provjere dali ima mjesta na toj centrali! E sad mene brine, što ako nema mjesta odnosno parice, ali ja znam i vidim da ima žica za telefon koja mi je u kuči još od tih davnih dana, a i ima žica koja ide sa stupa na kuču. Pa me zanima, što je to parica, i što da radim ako nema parice ili mjesta na centrali!! EDIT: živim u zagrebu, donja kustošija, ako vam to išta znaći Unaprijed sam zahvalan na pomoči i odgovorima!! Pozdrav, ///Marac
![]() |
#2 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije problem u parici do tvoje kuće za telefon, nego da li ima slobodnog porta za adsl u centrali. mislim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tu postoje dva "problema". Prvi je postojanje slobodne parice od priključka u kući do centrale (samo dio tog "puta" si sam vidio i predpostavljaš da ima slobodnih parica). Drugi dio je slobodni port na DSLAM - u u centrali. Ako bilo koji od ovih uvjeta nije ispunjen, ništa od neta via Iskon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ak nema mjesta na centrali onda nis od dsl-a a tel ces moc dobiti ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|