|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jako čudan problem molim pomoć!
Ovako dečki imam jako čudan problem s pc-em danas sam normalno surfao netom i odjednom komp je zablokirao i resetiram ga nece monitor da se upali..i pokusam zamjeniti kablove i pocne pištati kao da ce nesto izgoriti....i izvadim onu bateriju malu upali normalno ono odjednom windows file is missing ajd ok idem reinstalirati...krene da ucitava kao konfu na setupu izbaci error nece da instalira odem do frenda odnesem hard instaliram normalno win.....dodem prvi put upalim dode opet greska da win file nedostaje resetiram ga nece monitor da se upali i tako nekih 10 puta se monitor nije upalio i nekak proradi sve normalno i ude u win i nakon par sec baci mi "plavi ekran" kao da nisam neki novi hardware stavio (to mi se dogodilo kad su mi riknili rami pa sam znao sta je) i sad evo radi odlicno nekuzim odjednom riknio i sad radi i da osluskivao sam hard disk (seagate 80 gb) kao krene upaliti i ugasi ga i upali ga i ugasi evo hvala bogu sad radi ok al jel ima tko kakav odgovor sto bi to moglo biti Psu je novi neki dan kupljen tak da......Hvala unaprijed
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|