|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
radeon 9700 iz ve-mila
prije neki dan sam uzeo doticnu evo rezultata : 3d mark 2001 se = 12417 3d mark 2003 pro = 4210 e sad me muci nesto,zasto mi se na rezoluciji od 1024*768 na refreshu od 100 hz pojavljuju nekakvi lagani valovi koji se pojave pa nestanu,nevezano sta radim na kompu,koji nisu toliko izrazeni ali iritiraju.monitor je samsung 755df i dosad sam imao radeta 9000 pro s kojim mi se ovo nije desavalo,a prije njega kyro2 s kojim je isto sve bilo u redu na 100 hz konf : amd 2200 xp,soltek 75frn2-l,twin moss pc2700,ati radeon 9700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj s nekom drugom grafuljom - da nije do monitora ![]() Imal sam sijaset Ati grafulja i sve su imale odlićne slike. Tako da nisam siguran da je problem u 9700. Ipak ako je kartica sfalšana - nosi na reklamaciju ![]() Jest da im treba 7-10 dana za nekaj zamijeniti, ali kaj je tu je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
9700
probaj promjeniti konektor za napajanje, ako ti racva ide recimo hdd i graficka... stavi graficku solo, to sam vidio kod jednog susjeda... druga stvar, spoji monitor preko onog dvi->vga adaptera i sve bi trebalo biti ok... mislim da nije do monitora problem, ako ovo gore doesn't work, onda mjenjaj supply, nadam se da imas neki kvalitetan supply pri ruci ![]() peace out... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: 9700
Citiraj:
Ali na temelju čega zaključuješ da treba mijenjat napajanje :confused: , nije mi baš jasno .... Može i probati na DVI s adapterom, vrijedi probat. Ipak, ako uzme neku treću karticu i ova mu ne radi probleme: ZAMIJENI. Za Boga miloga, za to i služi garancija, ako ikaj ne valja, to se ne popravlja, to se mijenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: 9700
Citiraj:
I ja isto tako, ako nešto ne valj, zamjeniš ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
|
Slažem se, al im se prvo sjeti mamice kad odeš mjenjat grafulju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
|
to se ne desava konstantno nego dodje pa nestane,nista strasno,ali kako kazem ovo mi se nije dogadjalo na gigabytevom radeonu 9000 pro kojeg sam imao prije pri 100hz .....ali sam primjetio kad stavim na 85 Hz sve je u redu,napajanje je MS 350W pro.......probacu ovo sa dvi-vga |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Smrdi mi na memoriju na kartici to se meni bilo desavalo s Radeonom 9500pro, prije neg kaj je memorija odlucila strajkat pa je onda proradila i sad dela normalno kod Elvena
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
|
Nikad ne pristaj na kompromise. Dal si pare za grafulju onda nek ti radi kak spada. Nosi to na servis!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
Al prvo treba provjeriti dal je fakat grafa
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
Odnesi kod frenda i probaj. Ak se to pojavljuje i kod frenda nosi na servis. AL ODNESI U HGŠROT JER ĆE TI TAMO "ZIHER" POPRAVIT. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
|
Vrlo moguće da ne daje stabilan napon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
music freak
|
.....to su rekli oni iz ve-mila kad sam im rekao za problem,da probam s necim jacim,ako ne bude islo da donesem grafu,inace napanje za graficku djelim sa cd rom-om jer nemam slobodnih konektora u kucistu....evo nekih pola sata je sve u redu mozda se nije jos razradila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
Ili djevica. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
music freak
|
Citiraj:
....po cemu mislis da je memorija bila u pitanju,inace ova kombinacija dvi-vga ne daje nikakve rezultate,odnosno monitor se ne budi,vjerovatno treba nesto u control panelu podesiti....karticu u driverima prepoznaje kao 9500pro\9700,ima li ko iskustva s ovim odnosno da li treba ovako da pise |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Ma nije. ![]() Zbog memorije se prvestveno pojavljuju sranja na ekranu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni ja na mojoj sapphire radeon 9500pro u device manageru pisalo 9500pro/9700 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
music freak
|
...preko power stripa sam primjetio kad stavim refresh na 99hz sve u redu,vjerovatno se na 100 hz signal graficke i monitora ne poklapa za 0.007% i onda nastaju oni iritantni valovi,ali sam probao preko dvi-vga adaptera i sve stima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
music freak
|
Citiraj:
jesi probao koji 3d bench,ako jesi postaj rezultat,cisto radi usporedbe....i jos nesto da li si je dobio bez kutije u tzv bundle pakiranju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
music freak
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Headbangig Grunf!
|
Jednoj povecoj antistatickoj vrecici, dva kabla u obicnim folijama, DVI-VGA Adapter, Chinh S-video adapter i razdjleink za napajnaj koji je vec upiknut u karticu i zasticen onom folijom s mjehuricim zarka koji se tak fino daju drobit s prstimia fino pucketaju te CD s driverom u prozirnoj kosuljici! To tak dolazi! ![]() A kartica je mrak
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zivijo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
music freak
|
Citiraj:
s cim si je clocknul,bios ili nekim softwareom....nego koja je memorija na ovoj kartici,ima sajt sa bios-ima vjerovatno da bi se pretvorila u pro verziju,ali treba znati koja je memorija Zadnje izmijenjeno od: joolka. 30.01.2004. u 01:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |