|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
gigabyte p35c-ds3r i pci ide kontroler
Kupio sam matičnu iz naslova, koja kao i većina današnjih ploča ima jedan IDE konektor, a kako imam jedan IDE hard (sistemski) i dvije optike uzeo sam ovaj pci kontroler http://www.links.hr/index.php?option...701b54a928840e Međutim što god spojim na njega za windowse ne postoji. U device manageru se vidi kao raid kontroler s uskličnikom. Uz njega sam dobio cd, ali win ne nalaze ništa korisno na njemu. Pretpostavljam da treba nešto u biosu promjeniti, ali pošto nemam nikakvog iskustva s tim stvarima, ne znam šta, pa bi eto molio za pomoć... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Link ti ne vodi nikuda. Rjesenje je nabavka ispravnih drivera, pokusaj na webu proizvodjaca (ili kartice ili u krajnjoj liniji cipa). Postoji sansa i da se poklao s necim, probaj u drugi PCI slot (ako imas slobodnih).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni vodi baš na taj kontroler ![]() Uspio sam naći na netu drivere za taj chip i sad optika normalno radi, ali hard neće. Ali, pošto će hard biti spojen na ploču to mi nije toliko bitno. Inače probao sam prije nego sam našao te drivere, seliti po pci slotovima, jer mi je bilo glupo da driveri koji su došli s kontrolerom, ne valjaju, ali eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|