|
![]() |
#1 |
Enjoy the Muppet Show!
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Danas sam prilikom običnog igranja skužil da su mi temperature grafičke poveće - 81°C (GPU). Obično se temperatura kretala oko 70-72°C maksimalno i kad bi dosegla tu vrijednost ventilator bi ubrzal da smanji temp. na normalu, kaj mu sad po meni ne uspijeva. Premda nisam imal ATITool već duže vrijeme, ne znam jel su uzrok vrućine ili nekakav kvar. Upravo sad vrtim ATITool Artifact Test već 28 minuta i ne javaljaju se nikakve greške, ali je temperatura...hm...86°C (prije prlikom tog testa, čak i pri povećanim taktovima ventilator je mogel "držati" temp ispod 72°C) Ima ko kakve slične probleme? Kao kaj sam rekel, grafa je GeCube ATI X1800GTO, a ventilator stock. Fala.
![]() |
#2 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Enjoy the Muppet Show!
|
Citiraj:
![]() ![]() Kaj se kulera tiče razmišljam već duže vrijeme o kupnji, al nikak da u Zg prejdem kad imam para, a kad bi mogel, onda potrošim pare na nekaj treće. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
|
štedi onda i uzmi si najbolje S1 predobar je a još i k tome pasivan tak da ga nećeš ništ čuti a temp. ti ne bi trebale prelazit 68°C
![]() |
#5 |
Enjoy the Muppet Show!
|
Oki-doki, bum razmislil. ![]() Ajde još komentirajte svoje temperature, pogotovo oni s istim modelom i stock kulerom.
![]() |
#6 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
ja imam slicnu...x1900gt rev.2 koja se ljudima podosta grije, al evo stock cooler me iznenadjuje kako dobro obavlja posao. u idleu se vrti na cca 25% i drzi grafu na podnosljivih 58 stupnjeva. u full loadu dodje do nekih 75 stupnjeva sa colerom na 55% enivej, ovaj acelero ti je ok izbor za cooler, gore nakalemish neki 92mmcoler na 5v i to je to ![]() pozz
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od kad sam stavio Zalmana na svoju (a vrlo je slična tvojoj), zemperatura se snizila za 15 stupnjeva, a o smanjivanju buke da ni ne pričamo.
![]() |
#8 |
Enjoy the Muppet Show!
|
A mislim da su ipak vremenske prilike uzrok. Soba mi je još u potkrovlju, a po danu se zna zakurit peć dolje (baka slaže sir za plac ![]() Kaj se kulera tiče, bi mogel S1 sam posel obavljati, bez venta dodatnog, onak da bar drži temp ispod 65-70 u full loadu?
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ajde pliz reci da li koristis Vistu i koje drivere imas? Jer grafa je VIVO a s atievim vista driverima nema opcije tj ne radi jos.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Enjoy the Muppet Show!
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Isprika što dižem ovu temu 2 tjedna sa kašnjenjem...hehe... Imam dotičnu grafičku i meni je temp. 63°C i to dok igram... iznad 65°C... inače u idle-u je 50°C... Pa su mi ove tvoje temperature malo previse =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
možda je malo kasno ali...... jesi skinio bočnu stranicu? Ja sam s tim snizio temp SVE jedne komponente za 10% u loadu. Grafička mi više neide na 80 već je nekih 71C load, naravno uz vent na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Povećanje sa 72 na 86 nije nikakvo čudo... ***ga i temp. zraka je sa 10 došla na 30... Meni su se isto digle temp... diskovi +5 CPU +5 (10 load) VGA +15 load
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|