|
![]() |
#1 |
Gens Una Sumus
Datum registracije: Jun 2007
|
Brzo upomoć
Bok ljudi, Evo bas sam prije par sati dobio thermaltake 120 ultra xtreme i imam 2 ,vama sigurno banalna pitanja: Pošto minjema hladnjak prvi put u zivotu kako cu dic ovaj tvornicki.Na slici mozete vidit plastični drzač coolera,takvih imaju 4 s indikacijom prema desno(uvijek desno ![]() Druga stvar je vezana uz nanosenje termovodljive paste,,,Uzao sam arctic silver 5i dali je trebam nanijeti samona procesor ili i na procesor i na "dno coolera" molio bih vas da mi sto prije odgovorite P.S. Nakon sto se ovo zavrsi(uspjesno nadam se) postat cu ovdje mali walkthrough kako sam i sto radio Help people
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa to oceš li pretisnut prema dole ili ne pokusaj samo nemoj jako da ne bi razbija, a za nanošenje paste možeš samo na procesor i kad budes stavljao cooler samo ce se razmazat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Da okreni ih u suprotnom smjeru, al naravno, trebat ćeš skidati ploču da staviš novi cooler... U vezi paste, stavi kap paste na sredinu procesora, znači, na proc, ne na cooler, ili ako želiš možeš i razmazati pastu po cijelom proceosru (ravnomjerno tanak nanos)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gens Una Sumus
|
ok ljudi,puno hvala,recite mi jos nesto,čime ću očististit ostatke prošle termo paste(mozda alkohol?)+komad neke odjece ili sl? takodjer dobio sam naki plasticni dio,jeli to moram skinut kad montaram cooler(vidi sliku)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
vatom + medicinski alkohol (ne onaj za pit ![]() u vezi slike, jel to onja dio koj ide ispod maticne? ako da, onda nebi reko da to trebas skidat zas ne odes na njihov site i pogledas upute? siguran sam da ti sve lijepo pise btw. smijem pitat u kojoj si drzavi nabavio ultru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Sa alkoholom i toalet papirom/suhom krpom, mislim da ne moraš skidati onaj plastični dio...to je, koliko se meni barem čini, dio koji služi tome da metalni dio nosača ne nasjeda na ploču... EDIT: Astral me preduhitrio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gens Una Sumus
|
Citiraj:
Ma ne pise tu je problem pise dovoljno za poluprof.ali za osoba koja to radi prvi put i na svaku stvar koju vidi pita sto cu s ovim definitivno pise premalo... Nabavio sam ga u americi ,stigao za rekordnih 6 dana(ukljucujuci vikend) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
Ak imaš votke, to bi bilo bolje ![]() Btw koliko si dao za cooler sa poštarinom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Možeš i WD-om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hehe, aj reci u kojem si djelu grada...neznam, javi mi se na PM ili mozes na icq al gle ono...stvarno to nije neka velika mudrost, samo budi pazljiv, polako i strpljivo sve napravi i neces imat problema, a alkohol kupis u apoteci za ono...10kn il tak nes btw. 700kn kazes...mozda ipak malo previse za mene, kolko je doso samo cooler? i ak smijem pitat koj je online shop (pretpostavljam) u pitanju, il ti je netko kupio tamo pa poslo postom to je jedini cooler koj bi ja kupio umjesto mog freezera no nazalost nema u hrv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|