|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Problem s dvije ATI-ice
Imam identičan problem na dvije ATI-jeve kartice, X1300 XT i X1800 XL. Kartice rade ok dok se ne instaliraju driveri, ali na sljedeć bootu se računalo restarta. Kad stavim neku drugu karticu, bilo ATI bilo NV, sve radi kako treba. Ima li netko ideju u čemu bi mogao biti problem i da li je riješivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pretpostavljam da si probao više verzija drivera? Probaj spustiti/podići takt PCI-E sabirnice ili podići napon PCI-E porta. Nisi rekao je li kartice ne radi samo na jednoj ploči/konfi ili više njih?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj jer zna se dogoditi da određena VGA-MBO kombinacija ne radi, više puta mi se to dogodilo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Safe mod? Bojim se da su to neispravni modeli od ATI-a. Kod kupnje više preferiram ispravne iako se mišljenja mogu razlikovati od osobe do osobe. Probaj flash BIOS-a, ali smanji takt na GPU. I to na pola. Vjerujem da će tada raditi, a onda povečavaj. Moguće da je i BIOS malo prdnuo. Memorija je vjerojatno OK, ali možeš pokušati i sa njom isti postupak. P.S. Ostavi se ti momak ATI-a. To je naprava samo za profinjene. Drž' se ti neVidie. Bolje ti ide. ![]() EDIT. I tek sada vidim da je manijak podigao post iz 6. mjeseca. Grrrrr. Neka to neko obriše.
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije to ništa podigao je on post iz 2001 na Hardwareskim problemima... Mislim ja da će tu bit bananjerosa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|