|
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
To odjednom ili s razlogom??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Provjeri u biosu sto ti je podeseno ko main boot device... ako je dobar disk probaj pokrenut instalaciju windowsa s cde i vidi hoce li ti propoznat disk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je klokao, neka vrati sve na default. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
e sad, to je sad vec malo cudno. NTLDR is missing mozes dobiti i pri bootu s diska (kada je bootsector osao u vjecna lovista) ali isto tako i kad pokusas bootat s win instalacijskog CDa koji je ostecen. s obzirom da kazes da je namjesteno da se boota s CDa i da dobijes taj error bez da ti ponudi da se boota s CDa recimo da je CD ostecen. no ostaje nam pitanje zasto si uopce ubacio cd od win. vjerovatno jer si prvo dobio isti taj error bootajuci (tj pokusavajuci bootati) s diska. e, dakle evo nas na cudnom dijelu ![]() ![]() nego kakve veze ima maticna sa cijelim problemom i zasto je ona u naslovu threada.....di je sad moderator da uvodi reda i glumi sheriffa? mora da lovi kur....ovaj, zenske po gradu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
rjesen problem neznam kakve veze ima ovo sto sam iskljucio u biosu ali ocito da radi jer se komp upalio i fino usao u win te takodjer rade igra uglavnom ugasio sam nesto tipa eror chek u biosu i sada radi?!?!?!?!?! hvala svima koji su htjeli pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|