|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ultra bedasto pitanje
Trenutno mi mozak ne radi pa pitam da ga ne palim nepotrebno. jel mogu ja na ploöu stavit PC3500 RAM ( 433Mhz) ? G.E.I.L. golden dragon ili Corsair? P.S. nemojte me flejmat!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nemožeš.To dvoje nikako neide zajdno ![]() Ma naravno da možeš. Može biti samo bolje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
Ok, sad al zet Corsaira ili GEIL golden dragon (oni u tekici i sa lijepom zlatonom bojom) znam da je Corsair kvaliteniji, a ukoliko su u izboru Kingmax, twinmos, i GEIL. Znam da je pitanje debilno, al na rubu sam zivcanog sloma s kompom i windowsima ( 4 instalacija u 3 dana) pa mi više neznam kaj mislit, ( još malo i znat ću sve fileove windowsa napamet) ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
sve ovisi kolko para mislis dat. GEIL je po mojem saznanju nekih mozda 20-ak posto jeftiniji od corsaira, a performanse su u normalnom modu rada mozda nesto malo nize. Jedino kaj je corsair memorija skoro pa napravljena za OC, dok za GEIL bas ne mogu garantirat. dakle, ak ne kanis dizat postavke u biosu u nebesa, mislim da ti je GEIL super izbor. no opet se vracam na pocetak svog posta, ak cijena nije relevantna, onda zemi Corsair. Eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I hate mondays..........
|
to "skoro" je bilo nekih recimo 95 posto... onih 5 posto je za kriple koji ce kupit Corsair memoriju i drzat ju na defaultu, tek toliko da se pod UV lampom (naravno tvornicki "modanog" kucista) vide crne plocice i pise "Corsair".... Ergo, dat puno para da bi se ispalo faca, a u biti nemas pojma kaj si kupijo. samo znas da je skupo i da ziher mora bit dobro... Usporedbe radi, ko da kupis Porsche 911 Turbo, al ga ne vrtis iznad 2k5 okretaja. Al si pred isto tako tupim frendovima mudinja jer imas porsu. Marac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
E poludit cu s tim jebenim windowsima frend mi je posudio orididi koje je dobio uz notebook i na njima fale neki fileovi one koje ja imam su bez SP1, peta instalacija
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() treba toliko napisat rijeci tako rano ujutro! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
izgleda dafakat nemas srece sa win
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
A ja jos moram i radit... jebote ustao sam se oko pol 7, idem si mail chekirat a ono mi se win ne zele dignut! ![]() ![]() ![]() Mrzim Microsoft i onog DeBilla Gatesa, dao bog da krepao i gorio u paklu i da s emora tamo sluzit sa svojim windowsima!° ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
|
Da sam kaj veäina nisu jako kompatiblni s odredjin microsoft programima, en velim da nebi pilili zivce, al nisma probao pa neznam!
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
ali da se vratimo na tvoje windoze, jesi ti to na cisti hard instalirao, il si krpao stari OS? ipak, ak je CD ostecen, mos se jeb**.... A ak neces radit nis konplicirano, posaljem ti ja na mail win3.11 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|