Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.03.2007., 15:10   #1
amatic
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
Arrow Genuine windows problem

Uz laptop sam dobio genuine windows media centar edition 2005 i key za njega na kartici,
desilo mi se neko sranje pa je reinstalliran windows,
prilikom reinstalacije momak sto je to radio je snimio sa piratskog cd-a windows sa piratskim key-om

ranije mi nije dalo da zbog toga snimim windows media player 11, ali sam normalno vrsio update, sada mi je na zadnjem upadate-u provjerio verziju windowsa i sada mi ne da ni update a uz to me konstantno obavjestava that i might be a victim of software piracy, i pri startanju compa na wellcome screenu, prilikom ukucavanja passa imam opcije resolwe now i resolwe later za koju moram cekati 5 sec da mogu kliknuti na nju.

Da li postoji nacin da upisem svoj cd key bezz reinstalacije windowsa jer na microsoft stranici nude mi kupnju paketa za 149$ s kojim mogu to obaviti bey reinstalacije

please help! :-)
amatic je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 15:47   #2
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ne možeš, moraš nabavit Windows MCE 2005 i ukucat key koji imaš. Ne možeš koristit key od MCE-a na Windows XP Professional. I pročitaj si pravila, ne smiješ pričati o piratstvu ovdje na forumu.

Da npr. imaš legalne Windowse i da ti se Genuine naselio na računalo, pomogao bih ti da ga se riješiš (pričalo se na netu da Genuine lažno optužuje tisuće korisnika legalnih Winsa), ovako ne smijem.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2007., 15:50   #3
amatic
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
imam trenutno MCE 2005 na compu ali s piratskim keyom,
imam za MCE 2005 genuine key,
nemam original cd MCE2005 imam piratski,

pomoc?
amatic je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 15:56   #4
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor amatic Pregled postova

Ovdje završava svaka daljnja rasprava jer nije u skladu sa pravilima foruma. Nema rasprave niti ( nažalost ) pomoći ako nemaš original MC.
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 16:11   #5
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor amatic Pregled postova
imam trenutno MCE 2005 na compu ali s piratskim keyom,
imam za MCE 2005 genuine key,

pomoc?
Da, fora je u tome što ni ne možeš imat orginal MCE2005 cd i da hoćeš, jer se on dilao samo sa računalima na kojima je bio predinstaliran, cd se nije dobijao. Ništa, nazovi Microsoft BiH, neka ti nekako riješe problem. Reci da imaš orginal key i pitaj ih kako reinstalirat Windowse ako nisi dobio cd.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 16:30   #6
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Morat ćeš ponovo windowse instalirat.

Evo kako
1.Prvo odi u trgovinu di si kupio lap i pokaži račun i traži da ti sprže na cd ili dvd orginalni softwere znači da ti naprave kopiju ne pirat
2.instaliraj windowse. Svaki orginal windowsi imaju naljepnici na uređaju koji se koriste ili torbici već ćemu.
3.Zovi Microsoft bosnu ili Hrvatsku koja ti je draža i reć će ti aktivacijski ključ ako ti ne prođe na internetu
vlincx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno