|
![]() |
#1 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Pozdrav, uvalio sam gorenavedenu karticu na ovu ploču i (naravno) imam velikih problema ![]() Srećom, problemi NISU tipa da ne vidim ništa i slično, već nikako ne mogu instalirati drajvere za navedenu karticu. Windoze stalno viču da nema odgovarajući inf. Malo sam googla-o i pronašao Omega drivere kao potencijalno riješenje. Međutim ništa. Zero . Zip. Zilch. Nada. Nula bodova, i dalje isti problem. Kad dođe do trenutka kad bi se trebali instalirati driveri, sa Omegom mi se stroj resetira i ništa od instalacije. Ispričavam se ako je bilo, tražio sam i nisam našao, unaprijed hvala. ps. Jel uopće na ovoj ploči mogu očekivati da ova kartulja radi kako spada? Unaprijed hvala, ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Miratz. 18.02.2007. u 22:32. Razlog: Ispravak linka |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Trebala bi raditi bez problema na toj ploči. Daj reci da nisi slučajno zaboravio ubost struju u grafičku?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Ursus maritimus tyrannus
|
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
System Requirements -->
Skinuo sam ovo s linka:
Slots
S AMD/ATI stranice: System Requirements
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Istina..mislim da je KT266 AGP 2/4x chipset..a 9800pro je AGP 4/8x grafa sa voltažom različitom od recimo Geforce2 koja bi ti radila na toj ploči najnormalnije..problem je u struji,ali ne možeš ga softverski ni hardverski popraviti..koliko sam ja pokušavao isto utopiti 9200 na KT133 i Athlonu 900..rezultat je bio nasreću samo skurena grafa..ploča ostala netaknuta..i ostatak komponenti..tako da se nemoj baš igrati s time.. Ispravite me slobodno ako sam šta krivo napisao..tako je barem meni bilo..nije isto AGP 4x na Geforce2 recimo,i ovaj današnji AGP 4/8x na novijim modelima..tipa 9800pro.. ![]() Cheers..the dream |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
True..izgleda da smo riješili...novija ploča ili starija grafa je riješenje.. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
@Oblivion Koje drivere instaliraš ..6.12, 7.1 ..? Imao sam isti problem sa 9100Pro i 6.12, 7.1, omega .. riješeno driverima za 9000 seriju. EDIT:BTW: na kojoj je brzini AGP se može provjerit EVEREST-om
#15 |
Ursus maritimus tyrannus
|
Ma probao sam ih sad počistiti sa driver cleanerom i napravio je predobar posao. Imam 4 bitne boje... ![]() Ne da mi instalirat catalyist 6.1. Ne da ni Omegu... Pokušat ću sa starijim Catalystima. Ploča ima 4x agp, a i predviđena je za ove raspone memorija (up to 256) ... Neam pojma. Probam pa javim. Hvala u svakom slučaju. Ako ništa, morat ću si ubost novu pločicu... (...što mi jaaako teško pada ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Miratz. 18.02.2007. u 21:56. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Ursus maritimus tyrannus
|
A što ako isključim AGP napajanje na ploču, kad već ova ima svoje dodatno? Struje ima dovoljno, možda i previše... ![]() Ili da jednostavno odj.em DVI izlaz i fino priključim lcd na VGA izlaz? Anyone? EDIT: ps. UT 2004 vrti u zavidnim detaljima... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Miratz. 19.02.2007. u 07:16. Razlog: INFO Update |
![]() |
![]() |
#18 |
Ursus maritimus tyrannus
|
Izgleda da mi je računalo a morning person. Nakon jučerašnje cjelodnvevne premetačine bojnih pokliča popraćenih bolnim psovkama, jutros sam najnormalnije instalirao drivere i stvar radi... Nevjerovatno... radi. Što da kažem, nego hvala na pomoći i pogotovo hvala jjd37-ici što nije gubio vjeru u moju ploču... Iako sigurno dolazi vrijeme za to... ![]()
#19 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam dokaz da Grafa AGP brzine 8x može raditi na ploči s podržanom brzinom 4x. Tak je kod mene bilo. Ovu grafu koja mi je u konfi sam držao na staroj Matsonicici mogu vam reć da nije bilo previše osjetne razlike u performansama..
#25 |
Banned
|
Dobio sam i ja KRETENU..dotični je prijavljen šefu,toru..problem sa reputacijom ako već nije,bit će vam riješen..imamo brdo budala na forumu kao što znate..ne dajte da vas to omete da i dalje pomažete savjetima i komentarima..ja sam na temelju svog iskustva govorio da sam na KT133 Asusu,A7V socketA na AGP4x skurio iz čista mira 9200..jer sam mislio da će radit..isto nikako drivere nisam mogao installat..i rušilo se brutalno..pa sam zaradio kretenu..kao i vi... Pozz kolege,cheers.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zatvaram-ubuduće ću vam ja podjeliti infractione za spamanje po podforumu na kome to nema kaj tražiti ![]() User je sankcioniran zbog takvog ponašanja. A to vrijedi za sve. Dakle-ako se i kod vas nađe da ste djelili neg. rep sa takvim komentarima ide minimalno crvenjak na 20 dana. Kao i dotičnom.
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa tko je davao bad reputation!?
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|