|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pci kartica za paljenje vodenog s paljenjem kompa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa stvar je guba ... ali, kod nas Mysti radi posude u kojoj je pumba zajedno s izvedenim napajanjim. Na napajanje je priključen i auto switch koji se prikapća na molex/floppy napajanje. Kad se pali comp, pali se i pumpica. Sve u svemu jako zgodno riješenje. Sve je složeno preko pametnih uvodnica. Cijenu ne znam zasebno jerbo sam kupoval komplet - ali je riješenje vrijedno pažnje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: pci kartica za paljenje vodenog s paljenjem kompa
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Zgodna stvar. Ja sam uz svoje vodeno dobio relej koji se spoji na floppy kabel i na njemu još ima mjesto za spajanje diode tako da se vidi kad pumpa radi (malo blesavo), mjesto za spajanje ventilatora i jumper za podešavanje vrtnje (7/12V) po meni bolje rješenje od ovoga. A i puno manje zauzima. Veliko je kao kutija šibica
![]() |
#5 |
(°_°)
|
ko sto catkiller kaze, ovo je bas za glupe amerikance koji neznaju ni slozit relay po shemici. inace, meni je relay u napajanju, a kabl od pumpe ide direkt u napajanje, na njega
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Dibidus...
Citiraj:
Dali to znači da sam glup i jednostavno bih se trebal baciti u 3 m duboki jarak od sramote jerbo ne znam lemiti. Ili alternativno upotrijebiti svoj teško stečeni novac i elegantno riješiti problem kupovanjem tuđeg znanja .... Sam pitam, dali da se odmah maknem jerbo sam blesav ( jebiga ne znam lemiti ) i kupim zračno hlađenje jer za drugo nisam ili da glumim gljivu pa kao nitko ne bude skontal da o elektrici ne znam ništa. :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
S Paškom se slažem... Pa nemoraju svi sve znati, ok da Ameri pokupe uglavnom sve od nas i sl., pa šta onda? (kako gluplji narod dominira inteligentnijim?!?! :confused: ) Inače svako rješenje je dobro dok ne nađeš bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Dibidus...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aaaa
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
Pa onda ti sigurno nece biti tesko spojiti relej. Relej je prakticki elekticni prekidac. Kada ima napona prekidac provodi, kada nema ne provodi. Znaci obicni prekidac sa samo dvije zice vise koje spojis na molex. A sto se tice lemnjenja: pa ne moras imati lemilicu ili znati lemiti, uzmes samo auto relej koji ima prikljucke za konektore, konektore stisnes kljestima na goli vodic i ustekas u relej, kao na ovoj slici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
|
Da ... vent znam spojiti na molex. Relej ne znam spojiti, spojiti LCD na serial port da ispisuje imena pjesama u WinAmp-u ne znam, volt modove isl. ne znam, fan bus sa potencmetrima ne znam .... itd. Dali to znaći da sam tutlek, ili mi to nikada nije bilo potrebno, niti mi je to struka - ponovo tekstil/ekonomija. Malko mi ducka na živac kada netko veli da je bedak onaj koji ne zna nabrojeno isl. stvari i da mu nije mijesto na PC ekspert forumu. Pa kvragu ljudi - od kada je elektrika bitna za znanje modusa operandi PC-a. :confused: Velim ... ne bih kupio ovu PC karticu - ali da mi treba bih našao nekoga da mi složi nešto slićno u fušu - da nema ljudi poput mene fušeri bi jeli dvopek i vodu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() samo sam reko opcenito, da je ta kartica porez za one lijene......
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|