|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Celeron 2.6
Maticna je ASUS P4PE, procesor Celeron 2,6 GHz, memorija je jedna Kingmaxova 256 MB, a druga je neka bezimena isto 256 mb. Sad, posto nisan nikako nista overclockira, ako bi mi neko bia voljan objasnit kako ubrzat procesor ili bar dat neki neki tutuorial, puno fala. Gleda san razne teme po forumu, ali.... : stoopid Hladjenje na procesoru je stock, napajanje 400w. PLZ HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
lol u zadnje vrijeme svi neki clockeri sa celeronima, koda gledam SDI rajcere : baad : btw, najvise ces koristi dobiti prodajom tog proca i kupnjom cistokrvnog p4 ![]() ps. neces puno izvuci iz tog sistema jer imas box cooler i vjerojatno ms napajanje koje ce ti prije spalit pc nego sto ces ga oc-ati... i da izvuces nesto mhz iz njega neces osjetiti nista |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Najbolje bi ti bilo prodat proc, kupit P4 na nekih 2.4, i promijenit napajanje. Ima enermaxovo za 170kn. Proc bi trebao kostat oko 300-350kn Sa clockanjem celera neces previse dobit, pogotovo ne sa nekim malim overclockom koji bi postigao sa stock coolerom.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
slobodno to klokni, ja imam celeron 2.8 pa rada na 3.4, moze to i puno bolje ali je maticna u ku.... pa je ovako sve stabilno bez dizanja voltaze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|