|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pomoc oko coolera
Bok Imam mali problem koji me vec polagano dovodi do ludila. Imam E6600 proc koji ide bez problema na 3.6 gige sa strujom 1.4. Imao sam Big Typhoon i temperature su mi bile oko 67-68 stupnjeva ( ocitanje sa CoreTemp programom, Easy Tune 10 stupnjeva manje). Kupio sam Scythe Ninja Plus rev. B u nadi da cu smanjiti temperature ali nis od toga, sa tim coolerom mi nece raditi na 3.6 jer temperature prelaze 75 stupnjeva u full loadu (puca prime). Koristim AC5 tanko namazan ... nisam stavio pet kila paste. Koji cooler kupiti a da to radi sa nizim temperaturama? Novci s kojim raspolazem su max 500kn. Eh i bitno je da je cooler tih, ono da nije turbina. Eto ako neko ima iskustva sa Intelom dajte pomagajte ... Hvala Pozdrav svima na grupi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tesko da ces naci ista bolje od BT-a....jesi njemu ispolirao bazu?? To bi trebalo smanjiti temp malo, a sljedeci korak ti jedino preostaje vodeno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam se bas zezao s bazom, a i dosta se komplicirano postavlja pa sam ga zato zamjenio. Vidio sam da postoji BT VX verzija sa clipovima. Reci kaj bi po tvom bila bolja opcija BT VX ili Sonic Tower rev.2 on se isto lagano montira na s775. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Skini cooler i pogledaj kakav otisak ostavlja pasta. Ako ima dosta zracnih dzepova, najbolje ti je onda na centar procesora stavit malo paste, velicine rize i onda prepustiti sili pritiska coolera da pastu rasporedi optimalno gdje treba. Po meni to daje najbolje rezultate, provjereno u vec masu situacija.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A sto se tice BT-a i Sonica, to su isti cooleri, samo je BT polegnut, tako da mislim da ne bi trebalo biti razlike u temp. vece od 1-2st. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|